Реф. : 8281598
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА ЛОВ

НЕПРОМОКАЕМИ ОБУВКИ ЗА ЛОВ CROSSHUNT 300 SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 04/02/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 08/02/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 09/02/2021 Безплатно
Екипът ни създаде тези обувки за всякакъв лов в дъждовно време по слабо пресечени терени с агресивна растителност. Идеалните универсални обувки. Удобни, издръжливи, непромокаеми - за всички слабо пресечени терени, по които се среща агресивна растителност.

Предимства

Устойчивост на дива растителност Устойчиви на пробиване обувки за придвижване по всякакви терени.
Непромокаемост Запазват краката сухи: с водоустойчиви материали и непромокаема дишаща мембрана.
Омекотяване Подметката от полиуретанова пяна предпазва ставите от удари.
Cцепление Формата на грайферите спомага за доброто сцепление и не задържа кал.
Устойчивост на триене Подметката от 100% каучук е устойчива на протриване и износване.
Удобно използване Вграденият подплатен и дишащ чорап осигурява комфорт.
Тегло Много леки: само 1,14 кг за чифт размер 43.

Техническа информация

Здравина

Предотвратяването на преждевременното износване на вашите обувки е един от приоритетите на нашия дизайнерски екип. Външните материи са устойчиви на протриване и скъсване. Преминалите лабораторни изпитания шевове и съединения са устойчиви на всякаква среда. Обувката е усилена с борд срещу камъни по цялата долна половина - пета, пръсти, отстрани. Куките и връзководите са метални, а подметката от 100% е устойчива на протриване.

Непромокаемост

Запазват краката сухи при лов в дъждовно време. Тези обувки са изработени от промазани материали, което ги прави непромокаеми. Дишащата мембрана осигурява отвеждане на изпотяването. Краката ви ще останат сухи при лов по време на дъжд или при преминаване през мокра растителност. Тези обувки преминаха успешно тест с 8000 динамични огъвания във вода, съответстващи на 10 км ходене във вода до средата на височината им.

Омекотяваща подметка

Омекотяването осигурява защита на цялото тяло и най-вече на ставите. Подметката е изработена от два вида материал: външната част от естествен каучук е много устойчива на протриване, а междинната подметка от полиуретанова пяна осигурява голям комфорт и гъвкавост при движение на стъпалото.

Сцепление на подметката

За да осигурят добро сцепление, екипите ни оформиха предната и задната част на подметката стъпаловидно и я снабдиха със скосени грайфери. Тези големи скосени грайфери осигуряват прилепване върху всякакъв терен - в полето или в кална среда. Разстоянието между тях позволява естествено отвеждане на пръстта и калта. В края на лова ударете обувките една в друга и подметките им ще се почистят от замърсяванията.

Удобство

При продължителни преходи комфортът на обувките е от ключово значение. Затова екипите ни добавиха и отлята вадеща се стелка, осигуряваща още по-добро омекотяване. Подплатеният чорап от пяна е дишащ и удобен. Високата лицева част и езикът с гайка ограничават проникването на вода, растителност, пръст, пясък и други. Освен това тези обувки за лов са много леки - чифт номер 43 е с тегло 1,14 кг.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя (горна част)
30% цепена телешка кожа, 70% полиестер
Стелка
20% полиуретан, 80% естествен каучук
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за съхранение Да се съхраняват на сухо място.
Да се пазят от огън.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички обувки са изпитани и одобрени чрез лабораторни тестове. Този модел е доказал своята непромокаемост чрез тест, включващ 8000 последователни прегъвания под вода. Вграденият чорап също е изпитан за непромокаемост при 100% от произведените обувки.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи