Реф. : 8584711
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКИ ОБУВКИ ЗА ГИМНАСТИКА

ОБУВКИ 505 I LEARN, РОЗОВО/БЯЛО DOMYOS

DOMYOS

Цвят : РОЗОВ / тъмно шоколадово

Мнения от потребителите
Декатлон
до 29,40лв. - %

От

29,40лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
29,40лв. - %
Преди0лв.Сега29,40лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашите дизайнери на продукти за детска гимнастика създадоха тези обувки за спортните занимания на вашето дете. Спортни обувки за най-малките: изключително меки, поддържат стъпалото стабилно. Одобрени от инженер по биомеханика. Стелката се изважда и можете по-лесно да изберете номер.

Предимства

Промазка Промазана синтетична лицева част - издържа силен дъжд.
Гъвкавост Мека подметка благодарение на каналите за по-голяма гъвкавост по цялата дължина.
Фиксиране на стъпалото Твърд елемент за поддръжка и високо излята подметка в областта на петата.
Лесно използване Съвет: извадете стелката, за да се уверите, че номерът е точен.
Лесно обличане/събличане Широк отвор на обувката, закопчаване с велкро, ориентир за ляв/десен крак.
Сцепление Подметка против хлъзгане, която не оставя следи.

Техническа информация

Обувки, адаптирани за детското стъпало

Между 1 и 6-годишна възраст стъпалото играе важна роля в развитието и растежа на детето. Нашите обувки отговарят на специфичните нужди на стъпалото на детето в различните етапи от развитието му. Те са разработени съвместно с инженери по биомеханика, за да осигурят безпрепятствено движение на най-малките.

Как да изберете детски обувки?

От 1 до 2 год. (номера от 20 до 24) - детето се учи да стои изправено и да ходи. Стъпалата са равни и закръглени: нашите обувки I LEARN са много меки и гъвкави, за да позволят свободно естествено развитие на стъпалото. От 3 до 6 год. (номера от 25 до 30) - подобряване на походката, бягане, скачане. Развиват се мускулите, стъпалото става по-фино, започва да се оформя сводът - нашите обувки I MOVE са гъвкави и държат петата стабилно.

Характеристики на стъпалото на децата от 1 до 2 години

Стъпалото няма нужда от обувки, за да се развива. Но обувките са важни, за да предпазват стъпалото от студ, влага и механични въздействия както на открито, така и на закрито. Обувките I LEARN на Domyos са предназначени за деца от 1 до 2-годишна възраст, осигуряват на стъпалото необходимата защита, като същевременно гарантират максимална свобода на движение. Гъвкавостта на обувките допринася за естественото развитие на стъпалото, а тънката и равна подметка оставя усещане като за ходене бос.

Как да изберете подходящ номер?

Лесен начин да изберете правилния номер: извадете стелката и я поставете на пода; поставете петата на детето в долния край на стелката; ако пръстите попадат в защрихованата зона, значи номерът е правилен. Между 1 и 3-годишна възраст детското стъпало расте най-бързо, ето защо ви препоръчваме редовно да проверявате номера на обувките. На интернет сайта ни можете да намерите таблица с номерата на детските обувки.

Имат ли нужда децата от поддръжка на свода или не?

Децата се раждат с равни стъпала. От момента, в който проходят, постепенно започва да се оформя сводът, посредством естественото развиване на мускулите. Ето защо не е необходимо обувките на детето да са със стелка за поддръжка на свода (освен при изрично предписание от лекар).

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:
усвояване и развиване на основни физически умения (равновесие и координация, психомоторно развитие), развиване на сила и гъвкавост, стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.
Ползи за интелектуалното развитие:
изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето, подобряване на концентрацията.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?
Това е забавна спортна дейност в игрова форма, която се извършва с помощта на адаптирани за целта препятствия и екипировка, подходяща е за деца от 10-месечна до 6-годишна възраст.
Тази гимнастика
помага на детето да открие и развие моторните си умения благодарение на различни упражнения и задачи.
Първа стъпка към всички спортове.

Ползи от гимнастиката

Гимнастиката благоприятства психомоторното развитие на най-малките и развива двигателните функции, координацията и запазването на равновесие. Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100.00% каучук
Външна част
85.00% полиуретан, 15.00% полиамид
Вътрешна част
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Съвети за съхранение Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

Тестове и гаранция

Одобрени от подолог. Нашият отдел за научно-развойна дейност работи съвместно с подолог, за да можем прецизно да определим по какъв начин обувките влияят на детското стъпало.
Тестови продукт Всички обувки Domyos се тестват в лаборатория (за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания. Всички обувки Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи