Възползвай се от безплатна доставка на поръчки над 100 лв. и под 5 кг.
Реф. : 8494575
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБЛЕКЛО ЛОВ ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ

НЕПРОМОКАЕМО ЯКЕ ЗА ЛОВ RENFORT 900, КАФЯВО SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 06/11/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 09/11/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 10/11/2021 Безплатно
Нашият дизайнерски екип създаде този продукт за всякакъв лов в гора в дъждовно време. Това яке за лов на бекаси е изработено от три различни материи, които осигуряват защита от растителността, адаптиране към метеорологичните условия и свобода на движение.

Предимства

Устойчивост на дива растителност Издръжлива материя в зоните, изложени на контакт с агресивна растителност.
Непромокаемост Якето е непромокаемо благодарение на материите и водоустойчивите ленти.
Дишане на тялото Вентилационните отвори и двупосочният цип осигуряват добро проветрение.
Свобода на движение Благодарение на специфичен материал в стратегическите зони.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

УСТОЙЧИВОСТ НА ДРЕХАТА ЗА ЛОВ НА БЕКАСИ

Особеностите при лова на бекаси варират според местността и условията. Въпреки това, независимо от района, задължителната и общовалидна характеристика е устойчивостта на екипировката на контакт с агресивната растителност и при преминаване през труднопроходима среда.

УСТОЙЧИВОСТ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ТРУДНОПРОХОДИМИ ТЕРЕНИ

Ловът на бекаси често е свързан с преминаване през обрасли и труднопроходими местности. Затова екипите ни анализираха най-изложените на контакт с бодливи храсти и тръни зони - ръкавите, предмишниците и долната част на якето са подсилени с изключително устойчива и издръжлива материя. Тя осигурява оптимална здравина на дрехата при пресичане на гъста растителност.

ПРОВЕТРЕНИЕ И УСТОЙЧИВОСТ НА ВЯТЪР

При лов на бекаси ловецът често върви продължително време и изминава големи разстояния, което може да доведе до обилно изпотяване. В такива случаи приоритетни характеристики на екипировката са проветрението и отвеждането на топлината. Затова якето, предназначено за лов на бекаси, разполага със странични отвори с дължина см на подмишниците, позволяващи регулиране на телесната температура според физическата активност.

ЗАЩИТА ОТ ДЪЖД И ВЛАГА

По време на лов на бекаси събитията се развиват интензивно и е необходимо да следвате кучетата в търсене на птицата. Често дивата птица е скрита на влажно място, до основата на дърветата. За да достигне до нея, ловецът трябва да си проправи път през гъсторазположени дъбове, а често капките, които падат от дърветата, разкалват терена. Затова екипите ни разработиха това напълно непромокаемо яке, което осигурява пълна защита от дъжд и влага.

НЕПРОМОКАЕМОСТ: ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Това яке, предназначено за лов на бекаси, е с висока степен на непромокаемост - 5000 мм воден стълб. Тъканите се подлагат на въздействието на водно налягане, изразено в мм воден стълб (тест, основаващ се на стандарт ISO 811). Колкото по-силно е налягането, толкова по-непромокаема е материята. Якето, джобовете и шевовете преминават изпитание за непромокаемост с 60 литра вода в продължение на 2 часа. Този тест доказва, че дрехата ще предпази потребителя при 3-часов проливен дъжд (12 см).

СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ

Преминаването през гъста растителност е трудно и изморително за ловеца. Често е необходимо той да се разкрачва, да прикляка и да се пази от клоните. Затова е важно дрехата да следва движенията на тялото. Еластичната материя в задната част на якето ви позволява да се навеждате, да минавате под клони и следва движенията ви при изстрел, без да ви ограничава.

ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ ДЖОБ ЗА ДИВЕЧ

На гърба на якето е предвиден удобен джоб за дивеч, който се отваря и затваря отстрани с ципове. Освен това джобът е снабден и с хоризонтален цип, с който се отваря изцяло и се почиства много лесно.

ДРУГИ ПРЕДИМСТВА НА ЯКЕТО

Карабинерът в горния ляв джоб е предназначен за безопасно прибиране на ключовете. Гайката от външната страна на якето е подходяща за поставяне на предавателя на нашийника за обучение на вашето куче. Освен това качулката на непромокаемото яке RENFORT 900 не се сваля, но може да се регулира с връзка, за да не пречи на ловеца, особено в момента на изстрела.

ДРУГИ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дизайнът на това яке позволява удобно пренасяне на патрони, без необходимост от патрондаш на колана, благодарение на гнездата, пришити от вътрешната страна на затварящите се с ципове джобове - в левия и в десния можете да поставите по 7 патрона, което прави общо 14. Освен това яке размер L е с тегло 1,2 кг.

Тегло

Размер S: 1,132 кг.
Размер M: 1,186 кг.
Размер L: 1,212 кг.
Размер XL: 1,250 кг.
Размер 2XL: 1,310 кг.
Размер 3XL: 1,380 кг.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подплата
100% полиестер
Материя на рамото
100% полиестер
Материя на колана отпред
88% полиамид, 12% еластан
Основна материя
100% полиамид
Джоб
100% памук
Импрегнация
100% полиуретан
Допълнителна подплата
100% полиамид
Съвети за поддръжка Да се пере отделно.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи