Реф. : 8494575
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБЛЕКЛО ЛОВ ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ

НЕПРОМОКАЕМО ЯКЕ ЗА ЛОВ RENFORT 900, КАФЯВО SOLOGNAC

SOLOGNAC
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 30/05/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 02/06/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 02/06/2021 Безплатно
Предназначено е за всякакъв лов в гора в дъждовно време. Подходящо за лов на бекаси, това яке е проектирано с три различни компонента за защита на ловеца от растителността, адаптиране към времето и за следване на движенията на бекаса.

Предимства

Устойчивост на дива растителност Издръжлива материя на частите, изложени на контакт с агресивна растителност.
Непромокаемост Якето е непромокаемо благодарение на материите и водоустойчивите ленти.
Дишане на тялото Вентилационните отвори и двете машинки на ципа осигуряват добро проветрение.
Свобода на движение Благодарение на специфичен материал в стратегическите зони.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

УСТОЙЧИВОСТ НА ДРЕХАТА: СЪЩЕСТВЕН ФАКТОР ЗА ЛОВЕЦА НА БЕКАСИ

В Бретан бекас не се ловува както в Ландите, в гъстите провансалски гори или по стръмните склонове на Алпите. Ловците, техните кучета и начините им на оглеждане на територията са различни от един биотоп до друг, но всички любители на Scolopax (бекас) имат една обща нужда: дрехите да са устойчиви на растителност и в труднопроходима среда, където клоните се заплитат и е трудно да си прокараш път.

Яке, проектирано от и за ловците на бекаси, движещи се в места с труден достъп

В преследване на бекаси ловците често се придвижват в обрасли и труднопроходими среди, подлагайки дрехите си на сериозно изпитание. След като внимателно отбелязахме най-изложените на бодливи храсти и тръни части, ние избрахме да подсилим ръкавите, предмишниците и долната част на якето с един от най-устойчивите ни компоненти. Оттогава пресичането на гъста растителност, следвайки палавите кучета и чудатостите на бекаса, стана по-лесно.

Дишащо ветроупорно яке, създадено за отвежда топлината и да ви предпазва от капризите на времето

Любителите на бекаса имат опит в това упражнение: да вървят часове наред, често десетки километри, преди да успеят да вдигнат една-единствена птица. Възможни са изпотявания. Ето защо е важно да разполагаме с дишаща дреха, която не акумулира топлина. Затова якето, предназначено за ловец на бекаси, има странични отвори, а двойният плъзгач на ципа може да регулира температурата ви по време на акция.

Преодолейте дъжда и водата, която капе от дърветата по пътя ви: якето RENFORT 900 е непромокаемо

По време на лов на бекаси събитията се развиват интензивно и е необходимо да следвате кучетата в търсене на птицата. Често дивата птица е скрита на влажно място, до основата на дърветата. За да имате удоволствието да я вдигнете, не трябва да се страхувате да си проправите път сред гъсторазположени дъбове, а често капките, които падат от дърветата, разкалват терена. Но не се притеснявайте. Нашето яке е непромокаемо: дъждът и подгизналата гора вече не са проблем.

Някои важни технически данни за степента на непромокаемост на тази дреха

Това яке, предназначено за лов на бекаси, е с висока степен на непромокаемост - 5000 мм воден стълб. Тъканите се подлагат на въздействието на водно налягане, изразено в мм воден стълб (тест, основаващ се на стандарт ISO 811). Колкото по-силно е налягането, толкова по-непромокаема е материята. Якето, джобовете и шевовете преминават изпитание за непромокаемост с 60 литра вода в продължение на 2 часа. Този тест доказва, че дрехата ще предпази потребителя при 3-часов проливен дъжд (12 см).

Как това яке осигурява свобода на всички ваши движения?

Ходенето сред гъсталак от млади издънки, сред гъсти гори и сред плътен подлес е доста изморително. Често се налага човек за прекрачва нещо, за прикляка и да се пази от клоните. Затова дрехата, следваща движенията на тялото е много важна за подобно приключение. Еластичността на материята в задната част на якето ви позволява да се навеждате, да минавате под клони и следва движенията ви при изстрел, без да ви ограничава.

Няма нищо по-лесно от това да измиете лесно джоба за дивеч

Кучето се втурва, засилва се и изведнъж замира. Наблизо със сигурност има бекас. В случай че птицата се покаже и успеете да стреляте докато излита, ние сме предвидили джоб за дивеч на гърба на якето, който се отваря и затваря отстрани с ципове. Има и още нещо - този джоб се почиства лесно, благодарение на хоризонталния цип, който ви позволява да го отворите изцяло.

Малките предимства на това яке

За да не губите ключовете си, можете да ги захванете с карабинера в горния ляв джоб. На гайката от външната страна на якето пък можете да захванете предавателя на нашийника за обучение на вашето куче. Внимание: качулката на непромокаемото яке RENFORT 900 не се сваля, но може да се регулира чрез шнур, така че да не ви пречи по време на лов, особено в момента на изстрела.

Искате още информация? Още няколко любопитни подробности

Якето ни, предназначено за лов на бекаси, ви дава възможност да носите патрони, без да слагате патрондаш на колана си. Как? В гнездата, пришити от вътрешната страна на затварящите се с ципове джобове - в левия и в десния можете да сложите по 7 патрона, което прави общо 14. И накрая, имайте предвид че яке размер L тежи 1,2 кг.

Тегло

Размер S: 1,100 кг;
Размер M: 1,150 кг;
Размер L: 1,200 кг;
Размер XL: 1,250 кг;
Размер 2XL: 1,310 кг;
Размер 3XL: 1,380 кг

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подплата
100% полиестер
Материя на рамото
100% полиестер
Материя на колана отпред
88% полиамид, 12% еластан
Основна материя
100% полиамид
Джоб
100% памук
Импрегнация
100% полиуретан
Допълнителна подплата
100% полиамид
Съвети за поддръжка Да се пере отделно.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи