Реф. : 8281869
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЛОВ

НЕПРОМОКАЕМИ ОБУВКИ ЗА ЛОВ CROSSHUNT 100, ЗЕЛЕНИ SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 04/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 06/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/10/2021 6лв.
Екипът ни създаде тези обувки за всякакъв лов в дъждовно време по слабо пресечени терени с рядка агресивна растителност. Тези издръжливи непромокаеми обувки, които се поддържат лесно, са подходящи за неинтензивно ходене по слабо пресечен терен с рядка агресивна растителност.

Предимства

Устойчивост на дива растителност Усилващ борд отпред за добра устойчивост на тръниста растителност.
Непромокаемост Запазват краката сухи: водоустойчиви материали и дишаща мембрана.
Сцепление Формата на грайферите спомага за доброто сцепление и не задържа кал.
Устойчивост на триене Подметка (100% каучук) с висока устойчивост на триене.
Тегло Много леки: чифт номер 43 тежи 1,11 кг.

Техническа информация

Непромокаемост

Дизайнерският ни екип се постара да направи ловуването по време на дъжд малко по-приятно за вас. Тези обувки са изработени от изкуствени промазани материали, което ги прави непромокаеми. Дишащата мембрана осигурява отвеждане на изпотяването. Краката ви ще останат сухи при лов по време на дъжд или при преминаване през мокра растителност. Тези обувки преминаха успешно тест с 4000 динамични огъвания във вода.

Здравина

Инженерите ни създадоха тези обувки за неинтензивна употреба сред агресивна растителност. Външните материи са устойчиви на протриване и раздиране (лабораторни изпитания). Шевовете и съединенията, които също са преминали тестове, са устойчиви на всякаква среда. Обувката е усилена с борд срещу камъни по цялата долна половина - пета, пръсти, отстрани. Куките и връзководите са метални, а подметката от 100% е устойчива на протриване.

Сцепление

Широките грайфери осигуряват отлично сцепление при ходене по черни пътища и кални терени. В предната и задната част на подметката грайферите са стъпаловидни и също улесняват сцеплението. Скосените стени на грайферите и разстоянията между тях способстват за това задържаните пръст и кал да падат от само себе си по време на ходене. Можете да почистите подметките и като ги ударите няколко пъти една в друга.

Удобство

Дишащата мрежеста подплата и финият и лек дунапренов пълнеж осигуряват на крака удобство и проветрение. Сменяща се дунапренова стелка с дебелина 4 мм за допълнително омекотяване.Металните връзководи позволяват лесно и бързо завързване. Равномерното им разположение пък ограничава триенето на връзките. Висока лицева част и език с басти за ограничаване проникването на вода, трева, пръст, пясък и др.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100% каучук
Външна част
80% полиуретан, 20% полиестер
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за съхранение Да се съхраняват на сухо място.Пазете от огън.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички обувки Solognac са изпитани и одобрени чрез лабораторни тестове. Този модел е доказал своята непромокаемост чрез тест, включващ 4000 последователни прегъвания под вода.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи