Реф. : 8404929
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ПРОТЕКТОРИ КОН ЗА РАБОТА

НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 580, ЧЕРНИ FOUGANZA

FOUGANZA
Инженерните ни екипи разработиха наглезенките 580 за защита на задните крайници на коня. Гарантират комфорт и здравина. Наглезенките 560 прилягат към телосложението на всеки кон и осигуряват оптимална защита. Вътрешната част от перфорирана пяна изсъхва бързо.

Предимства

Противоударна защита Здрава черупка, подплатена с пяна с перфорации 6 мм за абсорбиране на ударите.
Удобно използване Анатомичната форма и меката вътрешна страна осигуряват оптимален комфорт.
Лесно използване Широки регулируеми закопчалки, които улесняват хващането с ръка и регулирането.
Мултифункционалност Подходящи за тренировки, езда на манеж, прескок или състезания.
Лесна поддръжка Почистват се с изчеткване след всяка употреба.

Техническа информация

Оптимална защита

Целта на дизайнерските ни екипи беше създаването на ефективен и удобен продукт, осигуряващ пълна свобода на движение и максимален комфорт на коня. Затова те разработиха тези универсални наглезенки, подходящи за всеки кон. Черупката е отлята от гъвкава и здрава пластмаса. Перфорираната пяна 6 мм от вътрешната страна е много мека, приляга към крака и абсорбира ударите.

В комплект с отворени гамаши 580

За още по-добра защита на крайниците на коня по време на тренировка или състезание, можете да комбинирате наглезенките с гамаши 580. Създадени от същите материи, те предлагат идентична защита, удобство и прилягане към извивките на предните крайници. Комплектът е в съответствие с приетите изисквания за състезания по прескок. Осигурява всичко необходимо за доброто представяне.

Подходящи за всякакви конни дейности

С бързото и лесно поставяне чрез регулируеми велкро ленти наглезенките 580 могат да се използват за различни конни дейности. Идеални за езда на манеж или прескок, те ще защитят коня ви дори и по време на разходка. В съответствие с регламента на състезанията по прескок (категории Клуб, Любители или Млади коне), тази екипировка е подходяща за вашите участия в различни надпревари.

За всякакво телосложение

Тъй като всички животни са различни, наглезенките 580 се адаптират към възможно най-много коне и осигуряват ефикасна, удобна и прилягаща екипировка. Благодарение на перфорираната пяна от вътрешната страна, която осигурява истински комфорт при допир, както и на системата за закопчаване с регулируеми велкро ленти, тези протектори прилягат изключително добре към крака. Черупката е тествана върху множество породи коне, за да се намери оптималната форма.

Защитете крайниците на коня си

Конете са едри животни, но са чувствителни към травми. Сухожилията и глезените на конете са зони, които трябва да се предпазват. Не забравяйте да защитите задните крайници на коня си по време на разходка, тренировка или състезание чрез подходящите наглезенки или бинт. Едно търкане или удар с подковата на единия крайник върху другия бързо могат да доведат до сериозно нараняване. Наглезенките 580 се поставят лесно и осигуряват оптимална защита.

Лесна поддръжка

Високотехнологични, здрави и добре прилягащи към всяко телосложение, протекторите 580 имат още едно предимство: лесната поддръжка. Яздили сте в кал? Изперете протекторите в пералня. По този начин ще отстраните пясъка и ще ограничите в максимална степен риска от наранявания. За ежедневна поддръжка почиствайте с мека четка, за да отстраните бързо пясъка.

Размери

M = CS:
Дължина: 27,6 см.
Височина: 14,5 см.

L = FS:
Дължина: 30 см.
Височина: 15,5 см.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Защитна капачка
100% термопластичен полиуретан
Материя на гърба
100% полиестер
Пяна
100% пяна нитрил бутадиен каучук
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - програма за деликатни тъкани
Пране в пералня на максимална температура 30°C - програма за деликатни тъкани
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Оставете да изсъхнат, преди да ги приберете на чисто и проветриво място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи