Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
Safe payment

СИГУРНО ПЛАЩАНЕ
ЗАЩИТЕНО ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

На decathlon.bg можете да платите по следните начини:

VISA CARD
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
Карта подарък
Наложен платеж

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПЛАЩАНЕ В БРОЙ НА КУРИЕРА ПРИ ДОСТАВКА).Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА ОНЛАЙН


Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на Вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

Decathlon.bg използва Ogone, международен картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите).

За коректното извършване на транзакцията чрез Ogone трябва да предоставите кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали), дата на изтичане и отпечатаните последни три цифри от гърба на картата с вашия подпис (в зависимост от картата, те могат да липсват).

Независимо от валутата, с която разполагате в сметката, транзакциите се извършват в евро според актуалния обменен курс, определен от Вашата банка, както и според условията на картата.

При плащане чрез Ogone, обработката на данните за Вашата карта се извършва само и единствено от сървърите на Ogone. Decathlon.bg не обработва и съхранява детайли относно Вашата кредитна или дебитна карта.

Сумата от Вашата кредитна/дебитна карта ще бъде изтеглена, когато поръчката Ви е готова за изпращане.

Карта подарък от Decathlon


Ако имате карта подарък от Decathlon, можете да я използвате, за да платите цялата сума на поръчката или само част от нея. За повече информация кликнете: Карта подарък

ПРАВО НА ЖАЛБА


При плащане онлайн с кредитна или дебитна карта вие имате право на жалба относно предоставената платежна услуга в срок до 2 години от транзакцията в съответствие с разпоредбите на Директива ЕС 2015/2366 за платежните услуги, както и на чл.174 и следващите от Закона за платежните услуги и платежните системи. Жалбата следва да подадете на имейл contactbg@decathlon.com, като ще ви бъде отговорено в законоустановените срокове и в съответствие с процедурата за разглеждане на жалби на доставчика на платежни услуги. В случай на непроизнасяне по жалбата ви или на неудовлетвореност от решението по нея може да се обърнете към Помирителната комисия за платежни спорове на и да подадете жалба до нея: ПКПС