Реф. : 8543425
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ, РЪКАВИЦИ, ТИЙ ГОЛФ

МЪЖКИ РЪКАВИЦИ ЗА ГОЛФ В ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ RW, ЧЕРНИ INESIS

INESIS
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 04/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 06/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/10/2021 6лв.
Дизайнерският ни екип разработи тези ръкавици за запазване на добрия захват дори в дъждовно време. Контрол над стика дори в дъждовно време.

Предимства

Стабилен хват Мократа велурена материя осигурява отлично сцепление в дъждовно време.

Техническа информация

ОПТИМАЛНО СЦЕПЛЕНИЕ СЛЕД НАМОКРЯНЕ

Тези ръкавици за голф гарантират добро сцепление със стика при игра в дъждовно време. Ръкавиците за дъжд Inesis са изработени от велур: тази материя осигурява максимално сцепление, когато е мокра. Затова при игра в сухо време препоръчваме предварително да намокрите ръкавиците.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Длан
100% полиестер
Горна част на дланта
72% полиестер, 28% полиамид
Импрегнация
100% полиуретан
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да не се почиства на химическо чистене. Да не се суши в сушилня. Да не се глади в зоната на щампата.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение След употреба съхранявайте ръкавиците в хоризонтално положение, на сухо място, за да се избегне поява на неприятни миризми. Ако са влажни, оставете ги да изсъхнат естествено преди прибиране в чантата.

Тестове и гаранция

Доверяваме се напълно на голф играчите за оценка и одобрение на нашите продукти. Взимаме под внимание мненията и коментарите за даден продукт и реагираме съобразно тези оценки. Бихте могли да прегледате бележките, оставени от наши клиенти за тази ръкавица, както и да участвате в усъвършенстването на продукта, ако желаете, като изразите своите впечатления.
Тестови продукт Тази ръкавица е преминала тестове за протриване, за да се гарантира устойчивостта ѝ на триене при контакт с ръкохватката на голф стика. Тестовете се извършват периодично от независима лаборатория и дават възможност да се потвърди, че изискванията ни за качество се спазват през целия производствен процес.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи