/common/3Dpictures/a/21d22656-df88-4897-b689-86dbc8eaf6da.zip/index.html
Реф. : 8552059
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ MT CUSHION, ЖЪЛТО/ЧЕРНО EVADICT

EVADICT

Цвят : БЛЕДОЖЪЛТ / ЧЕРЕН

Нашият екип от любители на планинското бягане създаде тези обувки с отлично омекотяване за вашите тренировки в планината, маратони и ултрамаратони. Обувките MT Cushion са отличен избор за бегачи, които търсят комфорт, лекота и омекотяване. Толкова са удобни, че не ги усещате на краката.

Предимства

Омекотяване Подметка Kalensole за омекотяване и комфорт.
Cцепление Грайфери 5 мм за ефикасно и сигурно сцепление.
Удобно използване Мека подметка и подплатена с пяна горна част за комфорт.
Лекота Само 280 г за номер 42.
Оттласкване Дроп 4 мм за оттласкване и омекотяване.
Сцепление Каучукова подметка за сцепление на всякакъв терен.
Анатомичен дизайн С технологията K-Only обувките се адаптират към всякаква позиция на стъпалото.
Устойчивост Леки, омекотяващи и удобни обувки, без това да намали здравината им.

Техническа информация

Какво означава MT CUSHION ?

МТ са буквите, които използваме, за да говорим за планината (на фр. montagne). Обувките са предназначени за планинско бягане и са предназначени за всякакви терени - скали, кал, сух естествен терен.
“Представихме си, че бягаме върху мека и лека възглавница. Върху нещо, което ни защитава”, споделя продуктовият мениджър. "Cushion" означава омекотяване и възглавница, за да практикувате любимия си спорт при пълен комфорт и с още по-голямо удоволствие.

Обувки с дроп 4 мм

Дроп се нарича разлика в дебелината на подметката пета - пръсти. Обувките MT Cushion са с дроп 4 мм. Той допринася за омекотяването на обувките и осигурява оттласкване и динамика.
Обувките отговарят за изискванията на бегачи, търсещи обувки с малък дроп.
Разработвайки малкия дроп, успяхме да увеличим височината на пяната EVA в предната част на подметката, за да осигурим повече комфорт в тази зона на стъпалото.

Грайфери

Избрахме грайфери с дължина 5 мм, защото са най-ефикасни - сцеплението им е оптимално, без да правят обувката по-тежка и по-твърда.
Разположението на грайферите също има значение. Разположени са на достатъчно разстояние, за да не позволяват задържане на кал и да гарантират оптимално сцепление.

Въпрос на баланс

Балансът е важен при планинско бягане. Ето защо моделът MT Cushion предлага
отлично съотношение между омекотяване и стабилност, съчетани с много добра поддръжка. Както и отличен баланс между лекота и здравина, сцепление и тегло, комфорт и динамика.

Технология KALENSOLE

Повечето от нашите обувки са с технология Kalensole. Kalensole е пяната, която използваме за омекотяване в подметките на обувките. Предимството й е, че е трайна и не се смачква.

Технология K-ONLY

Пронация или супинация?
Бегачите с пронация имат тенденция да бягат с колене, наклонени навътре. Те стъпват на вътрешната част на стъпалото и износват повече подметките си в тази част. Как противодейства технологията K-Only?
Това е по-плътна пяна (не се безпокойте, няма да я усещате по-твърда), разположена от вътрешната страна в предната част на подметката. Тя помага на бегачите с пронация да запазят подметките си здрави по-дълго, като същевременно не пречи на бегачите със супинация.

Практично решение

Може би вече сте го забелязали? Става дума за малкия джоб на езика на обувките, в който прибирате лесно връзките, за да не се развързват и да не се закачат за растителността, докато бягате.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
35.00% полиуретан, 65.00% полиестер
Подметка
56.00% бутадиенов каучук (BR), 44.00% EVA
Вътрешна част
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да не се суши в сушилня.
Съвети за съхранение Слагайте в обувките парчета вестник, за да абсорбирате влагата след бягане.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Обувките MT Cushion са тествани от представителна група от потребители при планинско бягане на обща дистанция 600 км. Тестовете бяха проведени в планински райони във Франция. Бегачите, тествали модела MT Cushion, оцениха комфорта, стабилността, лекотата, омекотяването, които осигурява. Нашата най-ценна награда за 2 години и половина усилена работа.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи