Реф. : 8553128
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА БАСКЕТБОЛ

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА БАСКЕТБОЛ ELEVATE 900 MID, ЧЕРНИ TARMAK

TARMAK

Цвят : ЧЕРЕН / рубинено червено

Мнения от потребителите
Декатлон
до 149лв. - %

От

149лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
149лв. - %
Преди0лв.Сега149лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Дизайнерските ни екипи разработиха тези баскетболни обувки, осигуряващи оттласкване и динамика. Идеални за интензивна игра. Иновативната подметка на обувките ELEVATE 900 осигурява максимална динамика. Този модел с полувисока горна част е идеален за баскетболисти с всякакъв стил на игра, търсещи експлозивност.

Предимства

Оттласкване Технология DYNALIFT© : лека и твърда вложка Pebax®.
Омекотяване Подметка с реактивна пяна EVA с двойна плътност за омекотяване и оттласкване.
Стабилност Широка подметка и вложка на петата за оптимална стабилност.
Вижте Вашия продукт в действие
Вижте Вашия продукт в действие

Техническа информация

Концепция DYNALIFT©

Това е най-високотехнологичният модел баскетболни обувки от гамата Tarmak. Разработени са с концепция DYNALIFT©: подметката е с твърда и лека анатомична вложка от Pebax® , разположена между два много реактивни слоя пяна EVA с различни свойства: горният слой е по-твърд, долният е по-гъвкав. Комбинирането им осигурява омекотяване и стабилност, гарантиращи оптимална реактивност.

Предимства на обувките Elevate 900

Продуктовият ни мениджър, инженерните и дизайнерските ни екипи разработват обувките в тясно сътрудничество с мрежа от играчи, треньори и потребители. По този начин се избират материалите, създават се прототипите и се проверяват продуктите в лабораторни и реални условия. Освен подметката, осигуряваща оттласкване, омекотяване и стабилност, новият модел Elevate 900 гарантира оптимална поддръжка на стъпалото благодарение на системата за стягане WebLock в средната част на стъпалото.

Избор на баскетболни обувки

За правилния избор на баскетболни обувки е необходимо:
- определяне на нивото и честотата на игра;
- определяне на стила на игра (движение и позиция);
- точен избор на височина на горната част за поддръжка на глезена (висока, полувисока или ниска горна част).

Избор на размер

За гарантиране на оптимален комфорт на стъпалото можете да изберете един размер по-големи обувки от предназначените за ежедневно ходене. Между пръста и върха на обувката трябва да остане 1 см, тъй като стъпалото често увеличава обема си по време на интензивно движение. Препоръчително е да изберете специални обувки за баскетбол, които ограничават появата на пришки благодарение на специалните материали в най-натоварените зони на триене.

Кой създава обувките за баскетбол?

Tarmak е екип от активни спортисти, разработващи баскетболни продукти. Цялата гама обувки е създадена, за да отговори на нуждите на най-взискателните баскетболисти и баскетболистки и да позволи да се отдадете изцяло на любимия ви спорт.

Знаете ли, че продуктите TARMAK се тестват в реални условия?

Екипът на TARMAK работи в Kipstadium в Северна Франция. Негов приоритет е постоянно подобряване на комфорта на играчите, практикуващи баскетбол.
Всички продукти са изработени от материали, чиито характеристики (омекотяване, устойчивост и т.н.) са тествани и гарантирани. 100% от продуктите се тестват при реални условия от баскетболисти в продължение на няколко седмици, а благодарение на вашата обратна връзка ги подобряваме непрестанно.

Спортни съвети

Tarmak предлага висококачествена екипировка както за начинаещи, така и за опитни баскетболисти. Открийте нашите съвети как да тренирате, как да изберете екипировка и как да се забавлявате, докато спортувате.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
02.00% термопластичен полиуретан, 98.00% полиестер
Вътрешна част
100.00% полиестер
Подметка
100.00% бутадиенов каучук (BR)
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Съвети за съхранение Изваждайте обувките от спортния сак след използване и ги съхранявайте на сухо място.
Ограничения за употреба: Да не се перат в пералня. Да не се сушат в сушилня.

Тестове и гаранция

Екипите на TARMAK включват играчи на всякакво ниво. Те изпробват ежедневно продуктите и ги подобряват. След това продуктите преминават лабораторни тестове, проведени от най-добрите ни технически партньори. Тези обувки гарантират максимална динамика за оптимална експлозивност по време на игра.
Тестови продукт Многобройните тестове в лабораторни и реални условия във всеки етап от изработката на обувките гарантират тяхното оптимално качество и ефективност при игра. Всички обувки са тествани за комфорт при обуване и носене от играчи в сходни условия със състезателните. Целта е подлагане на тестове, усъвършенстване и проверка на продукта по възможно най-обективния начин за осигуряване на максимално комфортно ползване.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи