Реф. : 8540165
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ, РЪКАВИЦИ, ТИЙ ГОЛФ

МЪЖКА РЪКАВИЦА ЗА ГОЛФ TOUR, ЗА ЛЯВА РЪКА, БЯЛА INESIS

INESIS
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 01/05/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 10/05/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 10/05/2021 5лв.
Екипите ни разработиха тази ръкавица за отличен контакт със стика на експерти в голфа. Тя е за играчи с водеща дясна ръка и се поставя на лявата. Търсите изключително удобна ръкавица за голф? Тази ръкавица е произведена от подбрани материали и гарантира максимална мекота и отличен контакт със стика по време на игра.

Предимства

Дишане на тялото Кожата кабрета е много дишаща естествена материя.
Мекота Най-меката ръкавица от гамата продукти на Inesis.
Стабилен хват Сцеплението, което ръкавицата осигурява, позволява перфектен контрол на грипа.
Анатомичен дизайн Естествената еластичност на кожата осигурява адаптиране към формата на ръката.

Техническа информация

Правилен избор на ръкавица

Ръкавицата Tour, предназначена за експерти в голфа (с хендикап < 15) и позволява изпълнение на максимално точни удари. Целта ни е материята да предлага същите усещания за допир и контакт, каквито бихте имали без ръкавица, и да ви осигурява много гъвкавост, мекота и сцепление с ръкохватката. Ръкавицата трябва да прилепва плътно по ръката ви.

Няколко думи от дизайнерския екип

Ръкавицата е разработена с класически и изчистен дизайн, в традиционния бял цвят, предпочитан от играчите на голф на високо ниво. За максимално естетична визия логото на Inesis е дискретно разположено на закопчалката в горната част на ръкавицата.

Детайли

Тази ръкавица е разработена с удължена над китката кройка. Тя предотвратява необходимостта от често издърпване на ръкавицата нагоре, което намалява нейната устойчивост. Ластикът с покритие от абсорбираща материя, разположен от вътрешната страна в зоната на китката, осигурява оптимален комфорт при продължително носене.

Без маркер за топката

Повечето експертни играчи на голф свалят ръкавицата си при игра с пътъра. Затова поставянето на маркер за топката не е необходимо.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% овча кожа
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Нашият дизайнерски екип работи на терена на голф парк Inesis в Северна Франция. Целогодишно дизайнерите ни проектират и разработват стилни, семпли и високотехнологични продукти. След това ги подлагаме на полеви изпитвания, защото само поставянето в реална ситуация ни позволява да гарантираме постоянното усъвършенстване на продуктите ни.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи