Реф. : 8334357
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

МУНДЩУК ЗА РЕГУЛАТОР SCD С ДВОЙНА ПЛЪТНОСТ, СИЛИКОН, РАЗМЕР L, ЧЕРЕН SUBEA

SUBEA
4/5
4/5
Декатлон
Екипите ни разработиха този мундщук за регулатор от силикон с двойна плътност за максимален комфорт на венците. Анатомичен мундщук, разработен съвместно с ортодонти, отличен заместител на обикновения мундщук на регулатора. Мундщук от силикон с двойна плътност за максимален комфорт на устата и венците.

Предимства

Комфорт за устата Силиконов мундщук с двойна плътност за максимален комфорт на венците.
Анатомичен дизайн Изключителната форма на мундщука улеснява поддръжката на регулатора в устата.
Лесен монтаж/демонтаж Съвместим с всички модели регулатори. Пристягаща каишка за обезопасяване.

Техническа информация

Регулатори SUBEA: изключителен анатомичен мундщук

Мундщуците са създадени да гарантират отлично удобство за устата благодарение на анатомичната си форма, разработена съвместно с ортодонти. Ексклузивната форма улеснява стабилността в устата посредством крилцата при небцето, подложката за езика и различната дебелина и плътност на материята (единична или двойна плътност), която отчита ъгъла на затваряне на челюстта.
Мундщук от силикон с двойна плътност за повече удобство на венците.

Съвети за поддръжка

В никакъв случай да не се използват разтворители или продукти на въглеводородна основа за почистване или смазване на регулатора. В никакъв случай да не се използват аерозолни и пропелентни продукти, които могат да повредят пластмасата.

Гаранция на продуктите

Продуктите на SUBEA са с гаранция 2 години (според условията на приложимото законодателство в съответната държава), считано от датата на покупка, и 2 години (според условията на приложимото законодателство в съответната държава) законова гаранция за скрити дефекти, считано от откриването на дефект.
Продуктите са предназначени за любителски спорт. Не са подходящи за професионална употреба. Гаранцията не покрива повреди от удари в резултат от лоша употреба или нормално износване.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
100% силикон
Съвети за съхранение Много е важно екипировката да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за употреба: Гмуркането изисква притежание на сертификат.

Тестове и гаранция

Всички регулатори SUBEA са разработени и посредством тестове в реална употреба или практически изпитания (статичен, динамичен и биомеханичен анализ), осъществени от DAN Europe, в качеството си на независим специалист и консултант. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) е международна организация с идеална цел, упражнява медицинска и изследователска дейност, посветена на безопасността и здравето на водолазите.
Тестови продукт Нашият технически партньор: PlanetOcean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на DECATHLON в Андай. PlanetOcean използва целогодишно екипировка SUBEA.
Екипът взискателни инструктори участва в разработването на продуктите SUBEA: от създаването на концепцията съвместно с екипите на марката (продуктови мениджъри, дизайнери, инженери) до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи