Реф. : 8385469
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

ДАМСКИ/ДЕТСКИ МУНДЩУК ЗА ВОДОЛАЗЕН РЕГУЛАТОР SCD, С ЕДИНИЧНА ПЛЪТНОСТ, СИН SUBEA

SUBEA
Декатлон
  • Доставка в магазин От 01/02/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 01/02/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 02/02/2022 6лв.
Екипите ни разработиха този мундщук специално за гмуркачи с малки челюсти. Отличен анатомичен мундщук, разработен съвместно с ортодонти, за смяна на обикновения мундщук на регулатора със специален дамски/детски модел.

Предимства

Комфорт за устата Отличен анатомичен силиконов мундщук, разработен съвместно с ортодонти.
Лесен монтаж/демонтаж Съвместим с всички модели регулатори.
Пристягаща каишка за обезопасяване.

Техническа информация

Регулатори SUBEA: изключителен анатомичен мундщук

Мундщуците са създадени да гарантират отлично удобство за устата, благодарение на анатомичната си форма, разработена съвместно с ортодонти. Ексклузивната му форма улеснява стабилността в устата посредством крилцата при небцето, подложката за езика и различната дебелина и плътност на материята (единична или двойна плътност), която отчита ъгъла на затваряне на челюстта.

Съвети за поддръжка

Subea препоръчва преглед на екипировката след особено интензивен сезон или след дълъг период на съхранение, както и основна поддръжка всяка година или на всеки 100 гмуркания, за запазване на гаранцията.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
100% силикон
Съвети за съхранение Много е важно екипировката да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за употреба: Гмуркането изисква притежание на сертификат.

Тестове и гаранция

Нашият технически партньор: Planet Ocean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на DECATHLON в Андай, Франция. Центърът използва материали на Tribord през цялата година.
Екип взискателни инструктори участва в разработването на продуктите SUBEA: от създаването им съвместно с продуктовите мениджъри, дизайнерите и инженерите, до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Тестови продукт Всички регулатори са разработени и посредством тестове в реална употреба или практически изпитания (статичен, динамичен и биомеханичен анализ), осъществени от DAN Europe, в качеството си на независим специалист и консултант.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи