Реф. : 8501414
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
КЛУБНА И ТРЕНЬОРСКА ЕКИПИРОВКА

МРЕЖА ЗА ТЕНИС SPEED, РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА, СГЪВАЕМА, 5 МЕТРА ARTENGO

ARTENGO
Декатлон
  • Доставка в магазин От 19/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 23/09/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 23/09/2021 Безплатно
Екипът ни разработи тази регулируема и сгъваема мрежа за тенис. Тя е с дължина 5 м, поставя се бързо, подходяща е за игра в двора или за клубни тренировки. Мрежа за тенис 5 м с технология за бърз монтаж и лесен демонтаж, осигуряващ подготовка за игра само с няколко движения и регулиране на височината за няколко секунди.

Предимства

Лесен монтаж/демонтаж Спестява време: конструкцията се монтира и демонтира за 20 секунди.
Регулиране С въже и халка за регулиране на височината с едно движение.
Лесно пренасяне Мрежата е компактна след сгъване и се пренася лесно.
Устойчивост V-образна арматура и подсилен текстил за максимална устойчивост на мрежата.
Стабилност С по-дълга и широка основа за оптимална стабилност.

Техническа информация

Монтаж на мрежата за тенис за по-малко от 20 секунди

Монтажът на мрежата за тенис се извършва само с 3 движения:
- разгъвате на земята мрежата по дължина
- обръщате на мрежата, така че филето да е над основата
- изтегляте на каишката за опъване на мрежата и регулирате височината.

Технологията за бърз монтаж и демонтаж спестява много време както при подготовката за тренировка, така и при прибирането на екипировката след игра.

Дизайн на мрежата за тенис Speed 5 метра

Заоблената основа и по-късото и широко филе различават тенис мрежата Speed от традиционните мрежи за тенис. В сравнение с тях, мрежата за тенис Speed е с много по-ниско тегло, лесен и бърз монтаж. След сгъване е компактна и лека, прибира се бързо и се съхранява лесно. Маркировката на каишката обозначава височината на мрежата, на която съответства желаното обтягане.

Предимства на мрежата за тенис 5 метра

След мрежата 3 м, предлагаме този нов модел по-голяма сгъваема мрежа. Защо е необходима по-голяма мрежа? Основните причини са същите: за по-достъпна, практична и забавна игра на тенис навсякъде. Този модел тенис мрежа 5 метра е с размер, съобразен с разделянето на корта, и позволява на треньорите да провеждат тренировки, като регулират и височината според възрастта и нивото на играчите.Игра в двора или в парка: Мрежата 5 м позволява също лесна игра на тенис по двойки.

Характеристики на мрежата за тенис

Мрежата е устойчива, лесна за монтаж и подходяща за тренировки. Екипите ни предлагат на клубовете адаптирано решение за тренировките на корта: мрежата е удобна за прибиране и пренасяне и лесна за регулиране на височина.
Дизайнерскте ни екипи разработиха многобройни прототипи и проведоха редица тестове в лабораторни и реални условия с различни тенис клубове, за да създадат тази мрежа, гарантираща приятна и лесна игра на тенис.

Няколко съвета за начинаещите тенисисти

Няколко съвета от нашия продуктов мениджър: "Съветвам начинаещите тенисисти да започнат да играят с по-бавни ракети и топки, за да привикнат постепенно с основните техники в играта. Това също така прави тренировките забавни и приятни. Този тип тернировки могат да се провеждат и на по-малки кортове. Това е основното предназначение на мрежата. Един от многото тестове в реални условия проведохме в игра на двойки с децата ми и мога да кажа, че забавлението е гарантирано."

Размери на мрежата

Размери на мрежата за тенис Speed 5 метра:този модел мрежа е с регулируеми размери. Системата за с каишка позволява регулиране на височината на мрежата: 50, 80 или 91,4 см. Размери на мрежата сгъната: 78 x 43 x 18 см, за лесно прибиране и пренасяне.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
33% фибростъкло, 5% термопластичен полиуретан, 25% стомана, 13% полипропилен, 24% полиамид 6
Мрежа
25% полипропилен, 25% полиестер, 50% полиамид
Съвети за съхранение Да се съхранява на закрито.

Тестове и гаранция

Треньори по тенис.
Тестови продукт Продуктът е тестван при игра на открито и закрито със съдействието на нашите партньорски клубове. Проведените тестове потвърдиха устойчивостта на многократно използване и лесния монтаж и демонтаж на мрежата.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи