Реф. : 8494147
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МЮРЕТА И СВИРКИ ПАТИЦИ ГЪСКИ

МЮРЕ ЖЕНСКА ЗЕЛЕНОГЛАВА ПАТИЦА 100 SOLOGNAC

SOLOGNAC
Декатлон
  • Доставка в магазин От 14/08/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 17/08/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 17/08/2021 5лв.
Тази имитация на зеленоглава патица, предназначена за лов на водоплаващ дивеч, ви позволява да подготвите и изградите пълно, реалистично и естествено ято. Това мюре с реалистична форма и ярки цветове увеличава шансовете за привличане на диви патици във водоема.

Предимства

Зрително въздействие Реалистични цветове и обем с 3D релеф на перата.
Здравина Основен материал от здрава термопластмаса за дълготрайна издръжливост.
Устойчивост на солена вода Боята и основният материал са устойчиви на солена вода.
ПЛАВАЕМОСТ Килът осигурява оптимално плаване дори при вълнички във водата.
Екоконцепция Това мюре е изработено от 100% рециклиран полиетилен.

Техническа информация

Мюре с реалистичен дизайн

Екипите ни проведоха проучване и установиха, че в Европа не се предлагат реалистични мюрета на наистина достъпни цени. Затова те разработиха и предлагат това първо мюре зеленоглава патица от нашата гама продукти. Целта на екипите на Solognac е да улеснят срещата между патицата и ловеца, като скъсят разстоянието помежду им. Затова реалистичността на мюрето по отношение на цветовете, пропорциите и позата е от основно значение за ефективността на лова.

Етапи на разработка

Този продукт е резултат от продължителна разработка. Първият етап беше създаване на прототип от дърво. Въз основа на него екипите ни направиха 3D модели и промениха някои детайли в пропорциите и стойката на патицата, за да постигнат максимално естествен вид на мюрето. Последваха етапите на оцветяване и 3D текстуриране на перата. Накрая проведохме тестове в реални условия. Крайният резултат е пластмасова фигура с изключително реалистични цветове.

Реалистична форма за ефективен лов

При лов от укритие е много важно ятото мюрета на земята да е по-голямо, по-пълно и по-реалистично, така че да заблуди дивите патици. Благодарение на този аксесоар образуваната формация (съветваме ви да разположите няколко от тези мюрета сред останалите) увеличава вероятността за успех. Независимо дали в блатото, в малък водоем или малка водна площ, подходяща за среща с дивеч, тази фигура е изключително ефикасна за прелитащи ята.

Характеристики

Килът на мюрето е утежнен и гарантира оптимална плаваемост в слаби вълни. Понякога е необходимо тези фигури да остават във водата с месеци. Затова инженерните ни екипи използваха здрав основен материал от термопластмаса, който осигурява дълготрайна устойчивост на различните климатични условия и при смяната на сезоните. Боята е устойчива на въздействието на солената вода.

Дълготрайна издръжливост

Въз основа на проучвания сред нашите потребители, екипите ни изработиха този продукт от здрава пластмаса, която е устойчива и запазва качествата си както при пренасяне, така и при съхранение по време на и след ловния сезон. Тази изключително важна характеристика гарантира максимална дълготрайност на продукта. Освен това боята е матова, за да не блести нощем при пълнолуние.

Екоконцепция

Този продукт е произведен съобразно нашите политики за ограничаване на въздействието върху околната среда. За тази цел инженерните ни екипи заместиха обикновената пластмаса с материал от 100% рециклиран полиетилен с висока плътност. Това означава, че тези изкуствени примамки могат да бъдат повторно рециклирани след употребата им.

Тегло и размери

Мъжка и черна
Дължина: 46 см.
Ширина: 18 см.
Височина: 22 см.
Тегло с утежненията: 555 г.

Женска
Дължина: 38 см.
Ширина: 18 см.
Височина: 22 см.
Тегло с утежненията: 480 г.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% рециклиран полиетилен с висока плътност (NDPE)
Съвети за поддръжка Да се изплаква с чиста вода след употреба. Да се оставя да изсъхне след използване.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Да се съхранява на място, защитено от влага и пряка светлина.
Ограничения за употреба: Да се пази от източници на топлина.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Тези мюрета са тествани от нашите представители и изпитатели по време на различни ловни излети за воден дивеч в Северна Франция, в Жиронд и в Камарг.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи