Реф. : 8290417
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА ЗА ТОНИЗИРАНЕ

МЕДИЦИНСКА ТОПКА 1 КГ NYAMBA

NYAMBA
Декатлон
за упражнения за укрепване на мускулите в домашни условия или в зала. Динамичните упражнения с топката развиват експлозивността, докато статичните са подходящи за рехабилитация и укрепване на мускулите.

Предимства

Мултифункционалност Тренирате много мускулни групи - предмишница, ръце, гръб.

Техническа информация

Защо да използвате медицинска топка?

Мултифункционален аксесоар (рехабилитация, физическа подготовка, укрепване на мускулите), медицинската топка позволява изпълняване на разнообразни упражнения. Алтернатива на гирите и дъмбелите, топката позволява да заемете по-добра позиция, тъй като я държите с 2 ръце. Така развивате координацията си, балансирате или изпълнявате изометрични упражнения.

Какво представлява тонизирането?

Понятието "тонизиране или укрепване на мускулите" се характеризира придаването на мускулен тонус, т.е. поставяне под напрежение на мускулните влакна, които са част от опорнодвигателния апарат и служат за придвижване на тялото и/или предмети.
Тонизирането на мускулите служи за превенция от травми и допринася за благосъстоянието. Освен това подобрява вида на силуета.

Ползи от тонизирането

Тонизирането на мускулите позволява да възвърнете спортната си форма, да изваете силуета си и да укрепите всички мускули на тялото (корем, седалище, ръце). С упражненията за тонизиране на изолирани мускулни групи тялото възвръща хубавите си форми, като свиква да се движи.

Как да използвате медицинската топка?

Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Разгледайте сайта ни www.domyos.com. За да ви помогне да използвате максимално ефикасно вашите уреди, екипът на Domyos подготви за вас съвети и видео упражнения със съдействието на професионални треньори.
На сайта ни ще намерите десетки видео упражнения с медицинска топка.

Различно тегло

розов - 1 кг,
зелен - 2 кг,
син - 3 кг,
сив - 4 кг,
черен - 5 кг.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Топка
100% бутадиенов каучук (BR)
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо място.
Ограничения за употреба: Да не се хвърля към пода или към стена.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Изберете медицинска топка с подходящо тегло в зависимост от физическите ви възможности. Започнете с лека медицинска топка, за да усвоите правилните движения.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи