Реф. : 8589483
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАСКИ ЗА СКИ И СНОУБОРД

МАСКА ЗА СКИ И СНОУБОРД G 500 I, ЗА ВСЯКАКВО ВРЕМЕ, ЧЕРВЕНА WEDZE

WEDZE
4.8/5
4.8/5

Цвят : яркочервено

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 29/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/10/2021 6лв.
Нашите инженери ви предлагат маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакви климатични условия. Подходяща е за носене с диоптрични очила. Сменяте плаката в зависимост от климатичните условия. Плака за хубаво или лошо време, вие избирате. Маската е съвместима с диоптрични очила.

Предимства

Слънцезащита 100% защита от UV лъчи, сменяща се плака за всякакво време.
Ограничаване на замъгляването Двойна плака, третирана против замъгляване и рамка с вентилация.
Зрително поле Цилиндрична плака, ефикасно зрително поле.
Удобно използване Ергономична пяна с различна плътност и текстил за повече комфорт.
Фиксиране Ластична лента с широчина 40 мм и силикон.
Регулиране 2 катарами за регулиране дължината на ластика.
Съвместимост Размер L може да се носи с диоптрични очила (макс. 145 мм).
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Слънцезащита

Тъй като ултравиолетовите лъчи са вредни за очите, всички наши маски предлагат 100% защита от ултравиолетови лъчи съгласно стандарт EN 174.Ски маската е най-доброто решение за защита при ски и сноуборд, защото покрива отлично очите и не позволява преминаване или отразяване на UV лъчи.

Плаки категория S1 и S3 с възможност за смяна

Ски маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакво време. Категория S1 съответства на светла плака, подходяща за лишо време. Категория S3 съответства на тъмна плака, която позволява добра защита от слънцето. Плаката не е устойчива на надраскване.

Защита срещу замъгляване

Високата защита от замъгляване е гарантирана от двойната плака, покритието от вътрешната страна и вентилацията на рамката, позволяваща проветрение на вътрешността на маската. За нормалното функциониране на вентилацията, не блокирайте вентилационните отвори, например с шал. За да запазите ефикасността на покритието против замъгляване по-дълго време, не търкайте плаката от вътрешната страна, за да я почистите, а я избършете внимателно с кръгообразни движения.

Двойна плака

Двойна плака за ограничаване на замъгляването. Въздухът между двете плаки играе ролята на термофилтър, като по този начин предотвратява изпотяването на вътрешната плака. Вътрешната плака е обработена против замъгляване.

Цилиндрична плака.

Тройна плака с цилиндрична форма. Устойчива плака от поликарбонат в средата, вътрешна плака от ацетат, сменяща се плака от гъвкав поликарбонат.

Съвместимост със ски каска

Всички ски маски Wed'ze са създадени, за да са напълно съвместими с каските за ски на Wedze.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската G 500 I размер L може да се носи с диоптрични очила с максимална широчина на рамката 145 мм. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Лента

Ластик от полиамид, полиестер и каучук с широчина 40 мм. Силикон против хлъзгане.

Термокомпресиран калъф

Не забравяйте да защитите маската си и най-вече плаката от надраскване. Термокомпресираният калъф е идеален за защита на маската ви от повреждане в раницата по време на ски и сноуборд.

Огледална плака

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, която достига до окото, което означава ограничаване на заслепяването и по-голяма зрителна яснота при ярко слънце. Внимание: плаката не е устойчива на надраскване.

Стандарт EN 174

Европейският стандарт EN 174 се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или дейности във високопланински райони. Стандартът ANSI е американски стандарт, който е по-строг от европейския по отношение на устойчивостта на удар и на външни въздействия.
Маската отговаря на двата стандарта.

Предотвратяване на замъгляването

При влажност ски маската се замъглява лесно. Не позволявайте проникване на вода и влага в пяната на маската, например като я поставяте върху мократа шапка или каска. Друг важен фактор за поява на замъгляване е падането в снега. Ето защо е много важно маската да изсъхне напълно през нощта, преди да я използвате отново на следващия ден.

Два размера

Изберете размер на маската в зависимост от обиколката на главата ви. За обиколка на главата до 55 см е подходящ размер S, а над 56 см - размер L.

Зрително поле

Маската е с ефикасно зрително поле, което позволява да виждате добре какво се случва от двете ви страни.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Рамка
100% термопластичен полиуретан
Стъкло
30% целулозен ацетат, 70% поликарбонат
Ластична лента
31% полиестер, 33% полиамид, 36% каучук
Пяна
100% полиуретан
Съвети за съхранение След използване съхранявайте маската в калъф.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи