Реф. : 8400775
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАКАРИ СПИНИНГ КАСТИНГ 2000 – 3000

МАКАРА ЗА РИБОЛОВ SAHARA 2500 FI SHIMANO

SHIMANO
Декатлон
до 149лв. - %

От

149лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
149лв. - %
Преди0лв.Сега149лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Предназначена е за въдичари с опит в риболова с изкуствени примамки. Sahara FI е макара с мощен преден аванс, чиято здравина няма аналог в този ценови клас. Със своите качества тя ще изкуши както начинаещи, така и опитни риболовци.

Предимства

Здравина Корпусът XT-7 на тази макара е надежден, здрав и лек.
Ходови качества Тя е с 4 капсуловани лагера от неръждаема стомана + 1 иглен за по-плавна работа.
Спирачна сила Преден аванс със спирачна сила 9 кг.
Лекота Тази макара тежи само 250 г.

Техническа информация

Характеристики

Тегло: 250 г. Лагери: 4 + 1.
Оборот: 73 см. Предав. число: 5,0:1. - Вместимост: 18 мм - 290 м / 20 мм - 240 м / 25 мм - 160 м
- Спирачна сила на аванса: 9 кг

Зъбни колела HAGANE

Зъбните колела «HAGANE Drive Gear» са изработени по технологията за студено коване на Shimano без допълнителна обработка. Благодарение на това тя съчетава плавна работа, издръжливост, лекота и мощност. Обикновените зъбни колела (щанцовани или фрезовани) от своя страна не са толкова устойчиви на големи натоварвания.

XShip

X-Ship е една впечатляваща система. Премествайки пиньона по-близо до главната ос на по-голямото управляващо колело, дръжката предава на ротора повече мощност. Пиньонът е на два лагера Shimano A-RB, които стабилизират ротора и зъбните колела.

Корпус «G Free»

Технологията «G Free Body» е разработена за преместване на центъра на тежестта на макарата към въдицата. За осъществяването на тази модификация системата за осцилация е изместена с 19 мм нагоре към макародържача. Измествайки центъра на тежестта към ръката на риболовеца, системата «G Free Body» намалява умората и повишава комфорта при замятане.

Шпула ARC

Патентованата концепция на шпулата с V-образен ръб осигурява по-точни замятания на по-голямо разстояние благодарение на по-малка обиколка на полагане на влакното. Шпулата AR-C свежда до минимум опасността от усуквания. Повечето макари на Shimano вече се изработват с шпули AR-C.

Varispeed II

Осцилационната система «VariSpeed II» е подобрена версия на «Varispeed». Състои се в двускоростна намотка на влакното, осигуряваща перфектно полагане. В резултат замятането се осъществява по-лесно и на по-голямо разстояние.

XT7

XT-7 е оригиналният композитен материал за макарите Shimano. Той е надежден, здрав и лек. XT-7 се използва за макарите и шпулите от ниския и средния клас на марката.

Super Stopper II

При режим на блокиране на обратния ход свободното движение на дръжката е изключено благодарение на системата «Super Stopper II». Това дава възможност за микрометрично регулиране - за оптимално засичане при риболов с фидер или при други риболовни техники, изискващи изключителна прецизност.

Студено кован алуминий

Студено кованият алуминий се използва за някои "кръгли" мухарски макари, както и за множество шпули. Тъй като са изработени от цял къс метал, студено кованите алуминиеви части са много издръжливи.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи