Реф. : 8592277
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАКАРИ MEDIUM HEAVY

Макара за морски риболов NINJA LT 2018 6000 DAIWA

DAIWA
Декатлон
Тази макара е предназначена за морски риболов от брега или от лодка. Ninja е най-достъпната LT макара в своята категория. Мощност и лекота се обединяват в една макара с несравнимо съотношение ефективност/качество.

Предимства

Лекота Независимо от размера си, макарата 6000 е относително лека.
Гладко въртене Качеството на лагерите осигурява комфорт при риболов.

Техническа информация

Характеристики

Размер: 6000
- Тегло: 370 г.
Форма на манивелата: T+.
Брой лагери: 4 + 1.
Предавателно число: 5,1 : 1.
Обиране за един оборот: 92 см.
Вместимост: 300 м влакно 22/100.
Спирачна сила на аванса: 12 кг.
Номер: NJ18LT6000.
Номер на шпулата: Q465201

NINJA LT 2018

Ninja е най-достъпната LT макара в своята категория. Мощност и лекота се обединяват в една макара с несравнимо съотношение ефективност/качество. Тя разполага с вътрешен механизъм High-Tech с водещо колело Tough Digigear, чийто живот е със 150% по-дълъг отколкото при предното поколение макари Ninja. С ротора си "Air Rotor" тя осигурява изненадващо плавно и стабилно въртене.

NINJA LT 2018 (Продължение)

Аванс с технология ATD, голям бутон на аванса.
Корпус и ротор от поликарбонат.
Алуминиева шпула Air Spool.
Система за пресечено полагане на влакното.
Свръхлека алуминиева манивела.

LT

LT: нова концепция за инженерингова миниатюризация на макарите Daiwa. Технологията LT - съкращение на Light and Touch (лекота и здравина), осигурява нови габарити на макарите, които са по-малки и по-здрави от когато и да било. Новото, изцяло преработено водещо колело Digigear е усилено.
Вземете ли макарата LT в ръка, няма да искате да се разделите с нея.

Аванс ATD : Automatic Tournament Drag

Авансът Automatic Tournament Drag (ATD) е оборудван с дискове, обработени със специална грес по нова формула, оптимизираща енергийната му ефективност. Тази грес с изключително качество осигурява по-голямо сцепление в началото на борбата и гарантира по-стабилна и по-плавна работа на аванса. Авансът ATD се приспособява към всяка фаза на битката и с по-прецизната си работа свежда до минимум риска от счупване. Той сработва по-бързо и по-плавно при удар и затяга по-добре.

Air Rotor

Роторът Air-Rotor се отличава с балансирана работа, здравина и чувствителност.
Той е с извит профил, с 15% по-лек от стандартните ротори, осигурява оптимална плавност на въртене и елиминира вибрациите с по-ниския си център на тежестта.

Cross Wrap

Системата Neo Wrap позволява оптимизирано кръстово намотаване на влакното и по-добро излизане от линията във фазите на замятането.
Това е един от ключовите моменти за предотвратяване на проблеми с усукванията на влакното.

Infinite Anti Reverse

Новата система за моментален стоп на обратния ход се задейства при 4 пъти по-малък натиск от класическата система.

Нужни са по-малко от 2 грама, за да се активира тази система, наречена “Real Stopper”, елиминирайки всякакво връщане на манивелата и увеличавайки чувствителността.

Silent Oscillation

Идеалният контакт между зъбите на цилиндричните и чревячните предавки осигурява енергийна ефективност, доближаваща 99 % и тихо въртене. Зъбните предавки Daiwa осигуряват превъзходна плавност на въртене.

Twist Buster II

Създаденият от Daiwa жилководач TB2 е фрезован така, че да осигури оптимално навиване на влакното върху шпулата при въртене.
Тази система намалява с 90% рисковете от усукване на влакното при обиране.

ABS

При класическите шпули повърхността за навиване на влакното е цилиндрична, докато при ABS тя е конична, за да намали риска от заплитане. Освен това формата на ръба намалява триенето на влакното, за да подпомогне замятането.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи