Реф. : 8407618
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАКАРИ СПИНИНГ КАСТИНГ 2000 – 3000

МАКАРА NEXAVE 2500 HGFE, ЗА РИБОЛОВ С ПРИМАМКИ SHIMANO

SHIMANO
Декатлон
  • Доставка в магазин От 26/07/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 28/07/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 28/07/2021 5лв.
Предназначен е за въдичари, напреднали в риболова с изкуствени примамки. Новата макара Nexave FE е подобрена версия на известната Nexave FD. Тази нова макара с преден аванс е идеална за риболов с изкуствени примамки на малки и средни риби като пъстърва, костур и т.н.

Предимства

Ходови качества Плавната работа на тази макара доставя удоволствие при риболов.
Мощност Авансът ще ви позволи да се справите с повечето сладководни риби.

Техническа информация

Характеристики

- Оборот: 88 см; тегло: 255 грама. Вместимост: 290 м за 18/100
- Спирачка: 4 кг; предав. число: 6.2/1

NEXAVE

Новата макара Nexave FE е подобрена версия на известната Nexave FD. Новата макара с преден аванс за сладководни басейни е подходяща за лек или среден улов с изкуствена примамка за пъстърва, костур, щука, бяла риба, както и за английски риболов или риболов с фидер. Благодарение на трите неръждаеми лагера макарата работи забележително плавно, както е обичайно за Shimano. Авансът е изцяло регулируем, което позволява да се справите без проблем и с най-големите риби.

Шпула ARC

Патентованата концепция на шпулата с V-образен ръб осигурява по-точни замятания на по-голямо разстояние благодарение на по-малка обиколка на полагане на влакното. Шпулата AR-C свежда до минимум опасността от усуквания. Повечето макари на Shimano вече се изработват с шпули AR-C.

Varispeed II

Осцилационната система «VariSpeed II» е подобрена версия на «Varispeed». Състои се в двускоростна намотка на влакното, осигуряваща перфектно полагане. В резултат замятането се осъществява по-лесно и на по-голямо разстояние.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи