УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРАДИ обстановката в страната са ВЪЗМОЖНи забавяния В ДОСТАВКАТА НА някои ПОРЪЧКИ. Благодарим ви за разбирането!
Реф. : 8358391
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОРТЕЗИ

ЛУМБАЛЕН КОЛАН SOFT 100, ЧЕРЕН TARMAK

TARMAK
5/5
5/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Лумбалният колан Soft 100 е предназначен за гъвкаво и удобно придържане на мускулите и прешлените в лумбалната област. Коланът гарантира ефикасно и удобно стабилизиране на поясния отдел на гръбнака по време на тренировки и мачове. За удобна и безопасна тренировка.

Предимства

Поддръжка на ставите Поддръжка чрез компресия.
Удобно използване Гъвкава еластична материя.
Отвеждане на изпотяването Проветривата материя отвежда изпотяването и запазва тялото сухо.

Техническа информация

Защо да носите лумбален колан?

Лумбалният колан има превантивна роля​. Има компресиращ ефект в долната част на гърба и подобрява стойката. Изработен е от тънка и дишаща материя, за да е дискретен и да го носите лесно и удобно под дрехите.

Защо е важно да имате добра стойка?

По-добрата позиция на таза и гръбначния стълб позволява по-добра поза и намалява риска от болки в гърба.Благодарение на колана, пациентът по-добре възприема собственото си тяло и може да практикува спортната си дейност (баскетбол, футбол, хандбал, тенис, бадминтон, бягане, тренировка, гимнастика, джудо) при по-добри условия.

Избор на размер

Измерете обиколката на талията на 5 см над ханша. Съпоставете измерената обиколка със следната таблица с размери: Размер 1: 65-85 см
Размер 2: 85-115 см
Размер 3: 115-140 см

Тестване на продуктите TARMAK

Дизайнерският екип на продуктите TARMAK работи в Северна Франция. Негов основен приоритет е постоянното усъвършенстване на продуктите, за да бъдат спортуващите още по-доволни. 100% от продуктите се тестват в реални условия от взискателни спортуващи в продължение на няколко седмици, а благодарение на вашата обратна връзка ги подобряваме редовно.

Спортни съвети

Tarmak предлага висококачествена екипировка както за начинаещи, така и за опитни баскетболисти. Открийте нашите съвети на https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
72% полиестер, 28% еластодиен
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Да се съхранява на чисто и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Преди да приберете продукта за съхранение, закопчавайте велкро лентата (така ще предпазите трикотажната част от повреждане).
Ограничения за употреба: Медицински продукт. Прочетете листовката. Съдържа латекс.
DecathlonLegalNoticeTitle Това е медицински продукт. За повече информация прочетете листовката.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Продуктът е преминал лабораторни тестове (за устойчивост на пране, промяна на цветовете и износване), които ни позволяват да гарантираме, че отговаря на изискванията ни за качество.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи