Реф. : 8389061
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БИЛЯРД

КРЕДА ЗА БИЛЯРД, 4 БР. GEOLOGIC

GEOLOGIC
Декатлон
  • Доставка в магазин От 03/07/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 05/07/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 05/07/2021 5лв.
Екипите ни предлагат тази креда за оптимална точност на удара при игра на билярд. Задължителен и емблематичен аксесоар за билярд. Кредата увеличава триенето между топката и щеката за повече точност при удар.

Предимства

Точност Увеличаването на триенето на върха на щеката с топката увеличава точността.

Техническа информация

Предимства при поставянето на креда (синка) на щеката

Кредата е известна още като синка. Причината е в нейния цвят: поставянето на синка на върха на щеката осигурява по-добро сцепление.
Резултатът: по-лесен спин на бялата топка и предотвратяване на грешни удари (странични плъзгане на върха на щеката по топката).

Съвети за нанасянето на креда

Често срещана грешка е интензивното търкане на върха на щеката с креда, което всъщност пречи на нейното разнасяне. Правилното нанасяне на креда е с леки движения, така че тя да се разнесе равномерно по целия връх.

Допълнителна информация: влиянието на кредата върху топките

При всеки удар върху топката остават малки отлагания. Затова е необходимо своевременно полиране на топките (с машина в билярдните клубове или с адаптиран за целта друг продукт).
Освен това препоръчваме да поставяте кредата със синята част нагоре, за да предпазите масата от замърсяване. Предлагат се и магнитни поставки за креда, с които тя да бъде под ръка по време на цялата игра.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
50% силиций, 50% алуминий

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи