Реф. : 8502640
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ОБУВКИ И БОТУШИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ

ДЕТСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ БОТУШИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH500, КОЖЕНИ, ЧЕРНИ QUECHUA

QUECHUA
5/5

Цвят : графитно тъмносиво / ЧЕРЕН / капучино

Мнения от потребителите
Декатлон
до 72,70лв. - %

От

72,70лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
72,70лв. - %
Преди0лв.Сега72,70лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Разработихме тези детски ботуши за редовни преходи по всякакъв тип заснежени терени. Краката остават топли и сухи. Естествената кожа осигурява непромокаемост и здравина. Бързо съхнене заради свалящия се вътрешен чорап. Възползвайте се напълно от снега.

Предимства

Топлина Гранична температура на комфорт: -8°C.
Непромокаемост Непромокаемата основа и горна част от непромокаем текстил запазват краката сухи.
Сцепление Технология SNOWCONTACT: оптимално сцепление върху снега, грайфер 4 мм.
Лесно обличане/събличане Широк отвор и връзки за лесно обуване.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА
Вижте Вашия продукт в действие

Техническа информация

Дали ботушите са достатъчно топли за зимни преходи?

Избрахме топла подплата за по-добра изолация и ефикасна защита от студа.
Посредством теренни и лабораторни тестове за степен на усещане за студ, осъществени сред представителна група клиенти, ние измерваме термоустойчивостта на нашите обувки. Вече можем да установим с точност при какви температури обувките ви защитават. Граничните температури на комфорт са посочени за вашите обувки: -8°C за този модел.

Как ботушите защитават от външните условия?

Ботушите са създадени с мембрана, която осигурява непромокаемостта и дишащата функция. Мембраната е много фин материал (от 5 до 25 микрометра), поставен на вътрешната страна на тъканта. Той предпазва от навлизането на вода и отвежда влагата.

Как да сме сигурни, че ботушите са 100% непромокаеми?

Ботушите са подложени на лабораторни тестове, симулиращи ходене с крака, потопени наполовина във вода, и полеви изпитания за практичността и амортизирането на обувките. Тестът за непромокаемост определя 3 степени на непромокаемост: 2000 сгъвания (около 4 км ходене), 4000 сгъвания (около 8 км ходене) и 8000 сгъвания (около 16 км ходене). Този модел е изпробван при 4000 сгъвания, равняващи се на 8-километров преход.

Каква е разликата между захващането и сцеплението?

Захващането на ботушите е свързано с броя и формата на грайферите (за този модел - 4 мм). Както при автомобилните гуми, сцеплението зависи от материалите и браздите на подметките. Захващането оптимизира движението, предотвратява подхлъзването на ботушите назад при изкачване и стабилизира обувките.
Сцеплението предотвратява пързалянето и хлъзгането на ботушите върху гладък терен или при трудни условия (дъжд, сняг, лед), осигурявайки захващането на подметката.

Ботушите ще устоят ли във времето на редовна употреба?

Провеждаме лабораторни тестове, за да гарантираме безупречните качества на продукта по време на използването му. Чрез тестовете се проверяват следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепените части, безвредността на продукта, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.

Как да бъдете добре обути за преходите в сняг?

За да сте добре екипирани през зимата, е препоръчително да спазвате следните принципи:
Топлина: вложена топлина благодарение на топлите чорапи.(с идеално процентно съдържание на вълна).
Дишаща функция: чорапите трябва да се избират според интензивността на преходите, а приоритет имат дишащите модели за ограничаване на влажността.
Височина на лицевата част: дължината на чорапите трябва да се адаптира към височината на лицевата част, изберете по-дългите модели за по-голяма защита.

Как се запазват техническите качества на ботушите?

Промазаността е свойството на тъканта да не задържа и попива водата. По този начин текстилната материя не се напоява с вода и остава лека, дишаща и топла. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна. Трябва да се обновява през целия срок на живот на дрехата. В нашите магазини се предлагат продукти (спрей или течност) за тази цел.

Как действа гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на вашия продукт, с изключение на тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.

Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция. Всички наши устойчиви подходи на: http://developpement-durable.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
20.00% полиестер, 80.00% кожа от бик
Подметка
100.00% полиуретан
Топла подплата
100.00% полиестер
Вътрешна част
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се изплаква с чиста вода след употреба. Да се оставя да изсъхне на открито.
Съвети за съхранение Да се съхраняват на проветриво място, защитено от влага и светлина.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Нашият дизайнерски екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно дизайнерите ни разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи