Реф. : 8485008
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

КОНЗОЛА ЗА ВОДОЛАЗНО ГМУРКАНЕ С МАНОМЕТЪР И ДЪЛБОКОМЕР SCD SUBEA

SUBEA
Декатлон
до 149лв. - %

От

149лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
149лв. - %
Преди0лв.Сега149лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Екипите ни разработиха тази конзола, включваща манометър и дълбокомер, за проверка на параметрите на гмуркане и оставащия въздух. Конзола за водолазно гмуркане с манометър 300 бара и дълбокомер до 60 м.Идеална за проверка на параметрите по всяко време.

Предимства

Лесно четене Луминесцентни циферблати. Скала до 300 бара и 60 м.
Здравина Огнеупорна, с противоударна защита.

Техническа информация

Технически характеристики

Манометър с неръждаема, излята кутия от хромиран месинг, осигуряваща противовъзпламенителна и противоударна защита.Механизъм: чувствителна спирала от мед-берилий.Шланг с външен диаметър 55 мм.Мъжка резба. 7/16'' високо налягане.
Червена зона между 50-ия и 0-ия бар на манометъра и след 50 м за по-добра видимост.
Ясна индикация на нивата на безопасност. Допълнителен страничен ринг за закачане на манометъра с обезопасителна каишка за повече удобство.

Съвети при сглобяване

Съветваме ви да не затягате прекалено силно първата степен. Прекаленото затягане може да доведе до повреда на първата степен, изработена основно от хромиран месинг, който е мека сплав. Кръглият уплътнител на шланга осигурява необходимата непропускливост. Използвайте силиконова грес за смазване на уплътненията и удължаване на живота им.

Проверка на регулаторите

SUBEA препоръчва извършване на технически преглед на регулатора на всеки 2 години и проверка поне 1 път в годината. Прегледите и проверките трябва да се извършват от сертифициран сервиз на SUBEA. Препоръчва се и проверка на регулатора след интензивен сезон (над 100 гмуркания) или след дълъг период на съхранение.
https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Съвети за съхранение

Важно е да съхранявате всяко оборудване за гмуркане далеч от източници на озон (електромотори, печки и др.) и да предпазвате от UV лъчи. В противен случай това води до по-бързо износване на уплътненията и застрашава вашата безопасност и правилното функциониране на регулатора. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Платка
100.00% кевлар
Конструкция
100.00% стомана
Съвети за съхранение Много е важно екипировката за гмуркане да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за употреба: Гмуркането изисква притежание на сертификат.
инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция

Тестове и гаранция

Нашият технически партньор: PlanetOcean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на Декатлон в Андай, Франция. PlanetOcean използва целогодишно екипировка SUBEA. Екипът взискателни инструктори участва в разработването на продуктите SUBEA: от създаването на концепцията съвместно с екипите на марката (продуктови мениджъри, дизайнери, инженери) до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Тестови продукт Създаден и тестван от нашите екипи и техническия ни партньор в Андай (Франция).
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи