Възползвай се от услугите ни пред входа на обектите. НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Реф. : 8496474
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ КОЛЕКТИВНИ СПОРТОВЕ

КОМПЛЕКТ КОНУСИ ЗА ТРЕНИРОВКИ ESSENTIAL, 15 СМ, 6 БР., ЖЪЛТИ KIPSTA

KIPSTA
4.8/5
4.8/5

Цвят : ярко жълто-зелено

Декатлон
  • Доставка в магазин От 25/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 28/10/2021 6лв.
Дизайнерските ни екипи разработиха тези конуси за по-лесни и ефективни самостоятелни или колективни тренировки. Отличен аксесоар за тренировки. Конусите са здрави, стабилни и благодарение на интуитивната си форма указват посоката на движение при упражненията по време на тренировката по футбол.

Предимства

Здравина Конусите са изработени от гъвкава материя, устойчива на настъпване.
Стабилност С нарези в основата за отлична стабилност на естествена или изкуствена трева.
Лесно обучение Формата на конуса позволява указване на правилната посока на движение.
Видимост Конусите са с ярък цвят и се открояват на разстояние до 50 м.
Лесно използване Практични и компактни: конусите се прибират лесно един в друг.
Екоконцепция Оптимизиран разход на материали за намаляване на въглеводородните емисии с 14%.

Техническа информация

ГАМА ESSENTIAL

Екипите ни проведоха многобройни допитвания до треньори и наблюдения в реални условия, за да изследват особеностите на различните упражнения и разнообразни тренировки. След изследване на резултатите, те разработиха гамата Essential: изключително многофункционални и ефективни, адаптирани за всякакви видове упражнения, подходящи за всички възрасти и на отлична цена. Конусите 15 см са първият продукт от тази нова гама. Очаквайте и останалите продукти Essential.

Дизайнерският екип за гамата Essential

Когато екипите ни решиха да преработят дизайна на конусите 15 см, целта им беше да изработят сходен, но подобрен продукт. Дизайнът трябваше да указва и посоката на движение: преливането на матовите и ярките нюанси образува формата на стрелка. Този характерен за гамата Essential мотив позволява указване на посоката по време на упражненията. Освен това, за да се гарантира отлична видимост, продуктът е изработен в открояващи се и ярки цветове.

Дизайн и размер за интуитивни тренировки

В зависимост от възрастта, конусите могат да се използват за маркиране, очертаване или заобикаляне. Ръководителят на тестовия екип на Kipsta:
"При децата конусите 15 см могат да се използват като препятствие за заобикаляне или бягане. При възрастните те служат за очертаване на терена. Освен това, те са разработени с интуитивна форма, не са необходими разяснения, което спестява време. Децата могат да поставят конусите в правилната посока и сами, с което привикват на самостоятелност".

Тест за здравина и устойчивост в реални условия

Конусите са с отлична видимост и интуитивен дизайн. Основна цел на екипите ни беше и увеличаване на неговата устойчивост. Продуктите са преминали тестове в реални условия в Kipstadium, Туркоен и при възрастови категории до 9, 10 и 11 години в Ланс. Тези тестове в реални условия потвърждават устойчивата форма и здравината на конусите.

Екоконцепция

Екологичният подход е в основата на нашия проект, а намаляването на влиянието върху околната среда е задължителен елемент при разработването на конусите. Дизайнерският ни екип проведе задълбочено изследване с цел оптимизация на обема използвани материали, за да гарантира най-доброто съотношение на количество материал и здравина. Нововъведенията, заедно с премахването на опаковката, позволиха намаляване на емисиите от CO2 с 14% от този продукт.

Конуси за пясък, естествена и изкуствена настилка

За гарантиране на стабилността на конусите както на естествена, така и на изкуствена трева, екипите ни вградиха в основата им малки канали, в които влизат стръкчета трева и осигуряват допълнителна стабилност. Тази лесна технология е изключително ефективна.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
100% полиетилен с ниска плътност (LDPE)
Съвети за съхранение Съхранявайте продукта на защитено от външни влияния място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи