Реф. : 8547467
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ КОЛЕКТИВНИ СПОРТОВЕ

КОМПЛЕКТ КОНУСИ ЗА ТРЕНИРОВКИ ESSENTIAL, 30 СМ, 4 БР., ОРАНЖЕВИ KIPSTA

KIPSTA
4.7/5
4.7/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 24/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 27/09/2021 6лв.
Дизайнерските ни екипи разработиха тези големи конуси с форма на стрелка за по-лесни и ефективни индивидуални или колективни тренировки. Конусите са здрави и стабилни и позволяват очертаване на игрището. Форма със стрелка за по-интуитивни тренировки.

Предимства

Здравина Големите конуси са изработени от гъвкав материал за устойчивост на удари.
Стабилност С нарези в основата за отлична стабилност на естествена или изкуствена трева.
Лесно обучение Указване посоката благодарение на формата.
Видимост Конусите са с ярък цвят и се открояват на разстояние до 50 м.
Лесно използване Практични и компактни: конусите се прибират лесно един в друг.

Техническа информация

ГАМА ESSENTIAL

Екипите ни проведоха многобройни допитвания до треньори и наблюдения в реални условия, за да изследват особеностите на различните упражнения и разнообразни тренировки. След изследване на резултатите, те разработиха гамата Essential: практични продукти на достъпна цена, които изпълняват основните функции (маркиране, очертаване...) и гарантират приятни и пълноценни тренировки за всички възрастови групи. Големите конуси са подходящи за очертаване на терена. Очаквайте най-новите продукти от гамата.

Дизайнерският екип за гамата Essential

Тези нови конуси с по-голям размер са нов продукт от гамата Essential. Изработени са с форма на стрелка благодарение на матовите и ярките нюанси на пластмасовия материал. Големите конуси са подходящи за създаване на препятствие или очертаване на терена: стрелката може да се използва за указване на посоката за преодоляване на препятствието. Конусите са изключително здрави и се открояват лесно на терена.

Дизайн и размер за интуитивни тренировки

В зависимост от възрастовите групи, конусите могат да се използват за маркиране, очертаване или като препятствие. Ръководителят на тестовия екип на Kipsta: "При децата големите конуси служат за маркиране на терена и са много лесно видими. Те могат да се използват и за очертаване на врати. При възрастните, конусите се използват за препятствие: при този размер те са по-трудни за преодоляване и развиват ефективно футболните умения".

Тест за здравина и устойчивост в реални условия

Конусите са с отлична видимост и интуитивен дизайн. Освен това, те са изключително здрави и устойчиви. Продуктите са преминали тестове в реални условия в Kipstadium, Туркоен и при възрастови категории до 9, 10 и 11 години в Ланс. Тези тестове в реални условия потвърждават устойчивата форма и здравината на конусите.

Конуси за пясък, естествена и изкуствена настилка

За гарантиране на стабилността на конусите както на естествена, така и на изкуствена трева, екипите ни вградиха в основата им малки канали, в които влизат стръкчета трева и осигуряват допълнителна стабилност. Тази лесна технология е изключително ефективна.

Приложение за тренировки DECATHLON COACH

Приложението DECATHLON COACH е разработено, за да предложи на спортуващите тренировъчни програми, съставени от професионални треньори. След програмите за бягане и ходене, приложението вече предлага и специфични тренировъчни програми за футбол, които ви съпровождат при индивидуалните ви тренировки.Свалете приложението безплатно на https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% полиетилен с ниска плътност (LDPE)
Съвети за съхранение Съхранявайте продукта на защитено от външни влияния място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи