Реф. : 8552077
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ КОЛЕКТИВНИ СПОРТОВЕ

КОМПЛЕКТ ПЛОСКИ ДИСКОВЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ, 10 БР. KIPSTA

KIPSTA
4.5/5
4.5/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 29/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/10/2021 6лв.
Дизайнерските ни екипи разработиха тези плоски дискове за очертаване на терена без нарушаване на комфорта на игра. За очертаване на траекторията без възпрепятстване на играта. Тези здрави и плоски дискове позволяват очертаване на зони на игрище на открито и закрито.

Предимства

Здравина Дисковете са изработени от гъвкава материя, устойчива на настъпване.
Лесно използване Плоски дискове, за да не променят траекторията на топката.
Сцепление Отворът в средата предпазва играчите от подхлъзване при настъпване на дисковете.
Сцепление Стоят стабилно на всякакъв терен.
Екоконцепция Разходът на материали е намален с 10%. Продуктът е произведен във Франция.

Техническа информация

ГАМА ESSENTIAL: ПЛОСКИ ДИСКОВЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ

Екипите ни проведоха многобройни допитвания до треньори и наблюдения в реални условия, за да изследват особеностите на различните упражнения и разнообразни тренировки. След изследване на резултатите, те разработиха гамата Essential: практични продукти на достъпна цена, които изпълняват основните функции (маркиране, очертаване...) и гарантират приятни и пълноценни тренировки за всички възрастови групи. Плоските дискове са подходящи за очертаване на терена. Очаквайте най-новите продукти от гамата.

Дизайнерският екип за гамата Essential

За да са съвместими с гамата Essential, тези плоски дискове трябваше да се разработят с формата на стрелка. За пълно съответствие с останалите продукти, дисковете са в отличителния за гамата яркооранжев цвят, осигуряват отлично открояване както на открито, така и на закрито.

Продукт, адаптиран за тренировки на открито и закрито

Плоският диск е важна част от оборудването на треньора по футбол, защото позволява очертаване на зоната на игра без промяна на траекторията на топката. Гъвкавият материал предлага отлично сцепление на твърд или хлъзгав терен (при влага, дъжд и други). Затова е предвиден отвор в средата на триъгълника, който създава зона за сцепление за играчите и гарантира тяхната безопасност.

Тест за здравина и устойчивост в реални условия

Издръжливостта на материалите в зала е доказана. Издръжливостта на открито, където футболистите играят с бутони, също трябваше да бъде доказана. Продуктът премина екстремни тестове в реални условия на тренировки по ръгби. След интензивно настъпване по време на тренировката, дисковете запазиха формата и ефективността си.

Екоконцепция

Екологичният подход е ключов за нашия проект, а грижата за опазване на околната среда беше взета предвид при разработването на дисковете. Освен оптимизирания разход на материали и избора на рециклираща се опаковка, взехме решение продуктите от гамата да се произвеждат във Франция, за да се намали влиянието върху околната среда от транспортиране.
Резултатът е намаляване с 20% на емисиите от CO2.

Приложение за тренировки DECATHLON COACH

Приложението DECATHLON COACH е разработено, за да предложи на спортуващите тренировъчни програми, съставени от професионални треньори. След програмите за бягане и ходене, приложението вече предлага и специфични тренировъчни програми за футбол, които ви съпровождат при индивидуалните ви тренировки.Свалете приложението безплатно на https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% стирен-етилен-бутадиен-стирен (SEBS)
Съвети за съхранение Съхранявайте продукта на защитено от външни влияния място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи