Реф. : 8381920
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
КОМПЛЕКТИ ПЛАВНИЦИ, МАСКИ И ШНОРХЕЛИ ЗА ШНОРХЕЛИНГ

КОМПЛЕКТ ЗА ШНОРХЕЛИНГ - МАСКА EASYBREATH И ПЛАВНИЦИ, ТЮРКОАЗ/ЧЕРНО SUBEA

SUBEA
5/5
5/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
За любители на водните забавления, търсещи пълен комплект за шнорхелинг: маска Easybreath + плавници SNK 520.Удобен за пренасяне комплект за почивка на море. Комплект за шнорхелинг - маска Easybreath и чифт плавници. С включена чанта за удобно пренасяне. Идеалният комплект за любителите на разходки близо до повърхността.

Предимства

Лесно дишане Цяла маска за естествено дишане през носа и/или устата.
Лесно използване Малкото перо улеснява движението на плавника на повърхността на водата.
Ограничаване на замъгляването Уникалната концепция за циркулация на въздуха предотвратява конденза.
Зрително поле Панорамно зрително поле с ефект 180°.
Непромокаемост Шнорхел със система Dry Top, ограничаваща проникването на вода от горната част.
Мощност Малки плавници с минимална мощност, което ги прави идеални за начинаещи.
Удобно използване Пантоф от гъвкав материал, който се разширява при обуване/събуване.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Размери на маската Easybreath в комплект с плавници

Плавниците с номера от 36/37 и 40/41 се предлагат с маска размер S/M. Плавниците с номера от 42/43 до 46/47 се предлагат с маска размер M/L.

Маската Easybreath се предлага в 2 размера: размер S/M е подходящ за деца над 10-годишна възраст, за юноши и за жени, а размер M/L е предназначен за мъже. За да изберете своя размер при проба в магазина, стегнете маската върху лицето: долната й част трябва да прилепва плътно към брадичката.

Защо с Easybreath апнеята е невъзможна?

Въздушната вместимост на Easybreath е много по-значителна от тази на обикновените маски. При дълбочина над 1 м налягането от маската върху лицето я прави доста неудобна. При апнея декомпресирането е задължително. С Easybreath то е невъзможно, тъй като носът е недостъпен.

Защо шнорхелът на Easybreath не е по-дълъг?

Шнорхелът на Easybreath се подава повече над водата от обикновен шнорхел. Обикновеният изглежда по-дълъг, защото започва от устата, а не от върха на главата, както при Easybreath. За да гарантираме дихателна дейност според действащите стандарти, не можем да удължим шнорхела.

Може ли да използвате Easybreath, ако имате брада?

Брадата може да причини значително навлизане на вода. Съветваме мъжете с брада да се обръснат, преди да използват Easybreath, тъй като космите по лицето нарушават непропускливостта между силиконовата пола и кожата.

Как функционира ексклузивният дизайн против конденз?

Действа оптимално във води с температура от 18°C нагоре и почива на факта, че вдишваният хладен въздух минава покрай стъклото, преди да стигне до носа или устата. Влажният въздух, който издишвате, излиза през страничните силиконови връзки, които го отвеждат в бялата рамка на маската, а тя го изтласква в шнорхела. Така въздухът се обновява непрекъснато. На същия принцип се проветрява предното стъкло на колата ви.

Как функционира системата Dry top, която спира навлизането на вода?

Разработена, за да се избегне навлизането на вода в шнорхела, когато има вълни на повърхността или когато наведете прекалено напред глава, за да наблюдавате дъното. Шнорхелът е снабден с гумичка, която при потапяне се издига нагоре по тръбата, за да предотврати навлизането на вода. Ако се потапяте, не пропускайте да издухате, излизайки на повърхността впоследствие, за да свалите гумата обратно надолу.

Какви предпазни мерки трябва да вземете за маската Easybreath?

Внимавайте с пясъка. Избягвайте контакта на маската Easybreath с пясък, той ще надраска стъклото. При наличие на пясък не натискайте, за да закрепите шнорхела. Изплаквайте шнорхела и маската, преди да ги сглобите. Пясъкът може и да блокира гумата в шнорхела. Изплакнете енергично шнорхела или прокарайте ключ през задните отвори, за да деблокирате гумата. След това изплакнете.

Възможна ли е поправка на маската в случай на повреда?

Да. Удължете живота на маската Easybreath. Сервизът на вашия магазин Декатлон осигурява следпродажбено обслужване. Резервни части се предлагат и чрез интернет, със следните референтни номера: каишка - 8316952, клапан - 8363399, шнорхел - 8342901, бяло капаче - 8363395.

Всички най-често задавани въпроси

Намерете всички най-често задавани въпроси за маската за шнорхелинг Easybreath® на сайта Subea.fr: www.subea.fr/conseils/faq-masque-snorkeling-easybreath-tp_1266

Пантоф

Частта от плавника, в която се поставя кракът. Може да бъде изцяло затворен (при плавниците със затворена пета - цял пантоф) или отворен, с регулируема каишка за застопоряване (при регулируемите плавници).

Перо

Плоската част на плавника, която допринася за неговата мощност. Колкото по-дълго и/или твърдо е перото, толкова по-мощен е плавникът. И обратно - при по-късо и/или гъвкаво перо мощността намалява.

Съхранение на плавниците

Практични: за по-лесно пренасяне двата плавника се закрепват един за друг (клипс на всеки плавник, точно пред пръстите).

Размери на комплекта (номер 42/43)

Дължина: 53 см.

Ширина: 21 см.
Дебелина: 20 см.

Тегло на комплекта (номер 42/43)

1,5 кг

Каква е разликата между апнея и шнорхелинг?

Инженерните екипи на SUBEA, марката продукти за гмуркане на Decathlon, приложиха лесно логическо разграничаване на продуктите, предназначени за апнея и за шнорхелинг: апнеята представлява задържане на дишането и гмуркане под водата, дори само на няколко метра. За разлика от нея, при шнорхелинга плувецът остава на повърхността.

Марката SUBEA

SUBEA е новото име на Tribord Plongée - марката на DECATHLON за подводни спортове като шнорхелинг, водолазно гмуркане, подводен риболов и гмуркане със задържано дишане. Маркировката върху всички наши продукти ще бъде постепенно заменена.
Защо "SUBEA"? Защото: "SUBaquatic Experiences are Amazing." - "Подводните преживявания са удивителни".
За повече информация: www.subea.com

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Перо (на плавник)
55% стирен-етилен-бутадиен-стирен (SEBS), 45% полипропилен
Опаковка
100% полиестер
Пола
100% силикон
Рамка
100% полипропилен
Тръба
100% поликарбонат - акрилонитрил бутаден стирен (PC - ABS)
Стъкло
100% поликарбонат - акрилонитрил бутаден стирен (PC - ABS)
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо и защитено от светлина място.
Ограничения за употреба: Неподходящ за апнея, за интензивно плуване и за деца под 10 г.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи