Реф. : 8612327
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДАМСКО ОБЛЕКЛО ЙОГА

КЛИН ЗА ЙОГА ЗА БРЕМЕННИ, СИН KIMJALY

KIMJALY
4.1/5
4.1/5

Цвят : петролно

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 03/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 06/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/10/2021 6лв.
Търсите удобно долнище за вашата йога практика? Нашият екип избра мек памук и кройка по тялото, за да се чувствате удобно по време на вашите йога практики. Мек и удобен клин от памук, добит по отговорен към природата начин. Широкият колан, покриващ корема, се адаптира към тялото ви, което се променя, и към различните йога пози.

Предимства

Фиксиране Широк еластичен колан, който покрива и поддържа корема.
Свобода на движение Еластан за повече свобода на движение.
Екоконцепция 88% рециклиран памук в състава.

Техническа информация

Защо избираме рециклиран памук?

Получаваме рециклираният памук от текстилни изрезки и отпадъци, които се смесват с необработени влакна поради технически съображения. Така даваме нов живот на текстилните отпадъци. Същевременно рециклираните памучни влакна изискват много по-малко ресурси от конвенционалния или органичния памук. Следователно това е отлично устойчиво решение.

Защо да изберете биопамук?

Що се отнася до необработените влакна, с които смесваме рециклирания памук, избрахме памук от биоземеделие, тъй като той се отглежда без ГМО и химически продукти, което запазва плодородието и възстановяването на почвите и намалява замърсяването на водите.

Спорт за бременни

Без значение каква физическа активност сте избрали да практикувате, ви съветваме да се консултирате с вашия лекар/гинеколог, преди да започнете.
При спортуване по време на бременност трябва да слушате тялото си и да знаете кога да спрете, ако усетите сигнал от физиката си. Ако сте спортувала, преди да забременеете, е съвсем естествено да имате нужда от умерено натоварване.
За ваша безопасност препоръчваме да не надвишавате 60% от физическите си възможности при спорт по време на бременност.

Какво е йога за бременни?

Йогата за бременни е фокусирана върху техниката на дишане и позите, които са в помощ на бременните жени преди, по време на и след раждане. Тя се изпълнява с помощта на различни опори, така че бременните жени да могат удобно да правят пози, които ги подготвят за раждане, изискващи сила и гъвкавост.

Предимствата от йога за бременни

Много са. Укрепване на мускулите и повишаване на силата, издръжливостта и гъвкавостта, по-добър сън, облекчаване на болките в гърба и кръста, намаляване на стреса и тревожността, повишаване на концентрацията. С две думи - практикуването на йога, докато сте бременни, ще ви донесе само позитиви.

Как създаваме нашите продукти?

В нашия екип от начинаещи до учители по йога споделяме една и съща страст.
По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
88% памук, 12% еластан
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене. Да не се суши в сушилня.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - програма на ниски обороти
Пране в пералня на максимална температура 30°C - програма на ниски обороти
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи