Реф. : 8584401
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
КАРАТЕ

КИМОНО ЗА КАРАТЕ КИОКУШИН 900 OUTSHOCK

OUTSHOCK
Екипите ни разработиха това кимоно за състезания по карате киокушин. Вие сте експерти в карате киокушин? Това кимоно от материя със средно тегло е идеален избор за тренировки и състезания.

Предимства

Свобода на движение С къси ръкави и адаптирана кройка на долнището за комфорт на състезания.
Лекота От мека материя, идеално за тренировки и състезания по карате киокушин.
Устойчивост Здраво кимоно благодарение на материята от памук и полиестер.

Техническа информация

Кимоно за двубои

В каратето съществуват много разновидности: сайтът на френската федерация включва 22 стила карате. Това кимоно е специално разработено за двубои по карате киокушин. Дългото долнище, късите ръкави и традиционната система за връзване са идеално адаптирани за близки двубои.

Традиционно кимоно

Това кимоно в цвят слонова кост (естественият цвят на памука) е с класически японски дизайн. Запазени са традиционните бродерии: "киокушин" в тъмносиньо на сърцето и японска бродерия, изразяваща бойния дух на каратиста, на гърба. "Материята, цветът, дизайнът и по-голямото тегло са изцяло съобразени с японската традиция", разказва продуктовият ни мениджър.

Пълна свобода на движение

При изработването на кимоното екипите ни отделиха особено внимание на свободата на движение по време на двубои, особено в зоната на гърба и краката. Няколко думи от продуктовия ни мениджър: Опитните каратисти имат нужда от голяма свобода на движение на краката. Затова екипите ни разработиха долнището с кройка, която осигурява максимален комфорт и ефективност при бързи удари с крака.

Няколко думи от дизайнерския ни екип

При изработването на новия модел кимоно, екипите ни решиха да използват съвършено нов подход. Основните цели бяха промяна на материите и кройката, за да предложим елегантно кимоно в традиционен карате стил. Екипите ни започнаха работа с наблюдения в реални условия. След това те изработиха многобройни прототипи, тествани от над 20 каратиста, за да получат точно и балансирано кимоно, одобрено от потребителите.

Разработване на кимоното

"Надяваме се това кимоно да удовлетвори както най-взискателните, така и традиционалистите. При изработването му ние се искахме моделът да подчертава формата и техниките, да следва плавно движенията на тялото, защото в каратето кимоното е важен елемент за усъвършенстване на уменията и техниките."

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% памук
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене. Да не се суши в сушилня.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи