Реф. : 8546430
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЖУДО

КИМОНО ЗА ДЖУДО И АЙКИДО 500, БЯЛО OUTSHOCK

OUTSHOCK
4.5/5
4.5/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 03/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 06/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/10/2021 6лв.
Екипите ни разработиха това кимоно за напреднали джудисти. Подходящо за джудисти със зелен/син пояс. Здраво и елегантно кимоно за джудо, осигуряващо пълна свобода на движение за усъвършенстване на техниките. Предлага се без колан.

Предимства

Устойчивост на опън Много здраво и устойчиво на дърпане кимоно с тегло 550 г/м².
Свобода на движение Широка кройка на раменете за свободно движение във всички позиции.
Лесно използване По-добри захвати благодарение на лесната за хващане яка с подгъв с пяна EVA.

Техническа информация

Тегло и състав на кимоното

Дебелината на материята и теглото на кимоното са изчислени в грама на квадратен метър. Обозначени са с термина "тегло". Подходящото кимоно за джудо трябва да бъде от здрава и устойчива материя, издръжлива както на захвати, така и на редовно пране. Затова екипите ни изработиха кимоното от смесена материя от 65% памук и 35% полиестер, която осигурява оптимална устойчивост на дърпане и пране. Теглото от 550 г/м² е подходящо за тренировки за напреднали.

Адаптирана за джудо яка

Джудото принадлежи към хватовите бойни спортове: целта е хващане на кимоното на противника и поваляне на земята. Затова екипите ни изработиха кимоното с по-широка яка с подгъв от пяна EVA. Това осигурява по-лесен захват за яката. Предната част на яката е извита, за да запазва вида си и да се намества лесно. По този начин горнището приляга по формата на тялото и застава естествено в затворено положение.

Дизайн на кимоното за джудо 500

Екипите ни изработиха адаптирано за джудо кимоно, осигуряващо по-лесно усъвършенстване на уменията: дължината на ръкавите и кройката, широка на раменете и вталена на кръста, осигуряват пълна свобода на движение. Релефните мотиви във формата на оризови зърна и диаманти следват естетическите правила на джудото. Панталоните са класически модел, с връзка за регулиране на кръста и подсилени на коленете за допълнителна здравина при битка на земята.

Дизайнерски екип

Екипът ни от дизайнери и любители на джудото разработи и предлага това кимоно, адаптирано към особеностите на джудото и нивата на владеене. Прототипите на кимоното са преминали тестове в реални условия съвместно с клубове по джудо.Разработка на кимоното: Целта на екипите ни беше да разработят удобно кимоно за джудо. След многобройни проучвания и допитвания, тестове в лабораторни и реални условия, те изработиха кимоното 500, отлично адаптирано към особеностите на джудото.

Продуктовият мениджър на Outshock за предимствата на джудото

"Аз се занимавам с карате, но това, което винаги ме е впечатлявало в джудото, е съчетанието на сила и гъвкавост. Джудистите притежават изключителна елегантност. Харесвам също идеята за доджото, което не е просто зала за тренировки: там джудистите се учат на много неща, извън обикновената тренировка. Джудото учи на справедливост и ценности, които откриваме и в работата на Outshock, и които искахме да предадем и в нашите кимона."

Избор на размер на кимоно

Размерът на кимоното се определя според ръста. Размерите на кимоната са между 160 и 200 см и ви съветваме да изберете кимоно с минимум 5 см по-голямо от ръста ви. Например, ако ръстът ви е 1, 74 м, изберете кимоно 180 см.

Поддръжка и грижи за кимоното

Съветваме ви да проветрявате кимоното след всяка употреба. Перете редовно кимоното, за да запазите белия му цвят. Допълнителни съвети: Първите пъти изпирайте със студена вода. Силно препоръчително е да оставяте кимоното да изсъхне на проветриво място и да не използвате сушилня.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
65% полиестер, 35% памук
Основна материя (долна част)
65% полиестер, 35% памук
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене. Да не се суши в сушилня.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да се глади на максимална температура 150°C
Да се глади на максимална температура 150°C
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи