Реф. : 8504382
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ЯКЕТА И ПАНТАЛОНИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ, МОМИЧЕТА

ДЕТСКО ЯКЕ 3 В 1 ЗА ПРЕХОДИ SH500 X-WARM, НЕПРОМОКАЕМО, ЗА ДЕЦА 7-15 Г., ЗЕЛЕНО QUECHUA

QUECHUA
5/5

Цвят : тюркоазено зелено / тюркоазено зелено

Мнения от потребителите
Декатлон
до 99,90лв. - %

От

99,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
99,90лв. - %
Преди0лв.Сега99,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Инженерите ни разработиха това детско яке за редовни преходи във всякакви климатични условия. Непромокаемост / топлина: не е нужно да избирате.Системата 3 в 1 дава възможност на децата да използват якето и полара поотделно. Тази дреха ще ви служи във всякакво време.

Предимства

Топлина 1 слой вата 100 г/м² в якето + 1 полар. Ватирана платка под ципа.
Непромокаемост Непромокаема материя (2000 мм воден стълб), 100% непропускливи шевове.
Дишане на тялото 2 странични ципа за проветрение.
Защита от климатични влияния Регулируема ватирана качулка, регулируеми маншети, пристягаща се долна част.
Екоконцепция Пълнеж изцяло от рециклирана вата.
Подплатата не е багрена.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Можем ли да сме сигурни, че якето е достатъчно топло за преходи през зимата?

Създадохме това яке за зимни условия: студ, дъжд и сняг. Изолацията се осигурява от вата с плътност 100 г/м² в съчетание с поларена материя на гърба (синтетична материя, която изолира благодарение на въздуха, който се задържа между нишките).
Добавихме вътрешна покриваща платка под ципа, която да спира навлизането на студен въздух. Пристягането в долната част на якето също защитава от студа.

Полар изолира, задържайки въздуха

Структурата на поларената материя създава обем, който задържа въздуха. Чрез естествените изолационни свойства на задържания въздух поларът запазва топлината на тялото. Именно кардираната материя осигурява задържане на въздуха.

Как якето защитава от външните условия?

Външната материя на якето е непромокаема, за да спира проникването на вода и вятър. За да ви е топло през зимата, трябва да пазите също главата и крайниците си (ръце, крака). Топлата и непромокаема качулка, пристягането при китките и високата яка пречат на студа да проникне в якето. Два джоба предпазват ръцете от студа.

Как да се обличаме за преходи в сняг?

За да изберете подходящото зимно облекло, независимо от дейността, която извършвате, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя.
Слой 1: високотехнологичното бельо отвежда потта, за да поддържа кожата суха.
Слой 2: вторият слой (полар, пуловер) осигурява топлина, както и отвежда потта навън.
Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.
Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Как да бъдем сигурни, че якето е 100% непромокаемо?

Външната тъкан на якето дължи непромокаемостта си на нанесената промазка. Непропускливостта на дадена тъкан се измерва чрез налягането, упражнено върху нея от воден стълб, изразено в мм (тест на базата на стандарт ISO 811). Колкото по-голямо е налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 2000 мм издържа налягане, упражнявано от 2000 мм воден стълб. Якето премина успешно и тест под душ с дебит 60 л вода/м²/ч, което съответства на 2 ч проливен дъжд.

Водата често се просмуква през шевовете. Якето с непропускливи шевове ли е?

За непромокаемостта на якето ви допринасят и 100% непропускливите шевове. Подлепването на шевовете отвътре с непромокаеми ленти предотвратява проникването на вода през тези чувствителни зони.
Уверихме се в непромокаемостта на якето чрез тест под душ, разработен специално да възпроизвежда условията на двучасов проливен дъжд. Освен това го тествахме и на терен във всякакви условия, за да се уверим, че е напълно адаптирано за вашите активности.

Защита от вятър

Непромокаемостта на тъканта, съответно и ветроустойчивостта, се осигурява чрез промазка или мембрана от вътрешната страна. Всяка непромокаема материя притежава техническите характеристики, за да бъде сертифицирана и като предпазваща от вятър. Защитата от вятър е изключително важна, както при активно движение, така и при почивка, тъй като вятърът има силен охлаждащ ефект.

Как да запазим техническите характеристики на якето?

Промазаността е свойството на тъканта да не задържа и попива водата. По този начин текстилната тъкан не се напоява с вода и остава лека, дишаща и топла. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна и трябва да се обновява през целия експлоатационен срок на дрехата (препоръчително е при всяко пране). В нашите магазини се предлагат продукти (аерозолни или течни) за тази цел.

Практични елементи

2 джоба за ръцете с цип + 1 мрежест вътрешен джоб. 1 вътрешно джобче в полара за телефон, със закопчаване. 1 обгръщаща регулируема качулка, непромокаема и ватирана.

Ще се запази ли качеството на якето при редовно ползване?

За да се уверим в устойчивостта на нашите продукти, ние тестваме избраните материи за устойчивост на триене, издържливост на цветовете и устойчивост на многократно пране. Това яке е преминало през всички тези тестове.

Съвети за използване

Използване на системата 3 в 1.
Якето се съединява с полара чрез халки на яката и на нивото на китките на полара. От вътрешната страна на якето, на същите места, се намират ленти за завързване към халките.
Така якето и поларът стават едно.

Какво включва гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на продукта, с изключение на тези, които са резултат от нормално износване, и тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.

Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда.
За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100.00% полиестер
Вътрешна материя
100.00% полиестер
Основна подплата
100.00% полиестер
Външна материя
100.00% полиамид
Пълнеж
100.00% полиестер
Подмишница (плат)
91.00% полиестер, 09.00% еластан
Страничен шев (плат)
91.00% полиестер, 09.00% еластан
Джоб
100.00% полиестер
Маншет
82.00% полиамид, 18.00% еластан
Импрегнация
100.00% полиуретан
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да се пере със затворен цип. Да се пере отделно. Да не се използва омекотител.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 40°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 40°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Съветваме ви якето да е винаги напълно сухо, преди да го приберете - на сухо място и за предпочитане на закачалка, за да се избегнат гънките, които могат да повредят плата.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Дизайнерският ни екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно нашите дизайнери разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи