/common/3Dpictures/a/b199707e-fba7-425d-a67a-b6230f9bfb75.zip/index.html
Реф. : 8514339
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МРЕЖИ/КАМУФЛАЖНИ ПАЛАТКИ ЛОВ

СГЪВАЕМО КАМУФЛАЖНО УКРИТИЕ ЩИТ SOLOGNAC

SOLOGNAC
Декатлон
до 149лв. - %

От

149лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
149лв. - %
Преди0лв.Сега149лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Разработихме това укритие щит за бързо приспособяване в повечето биотопи по време на лов на дребни прелетни птици. Нуждаете се от укритие, което се монтира и събира за няколко секунди и се пренася лесно? Този модел е създаден за вас - регулира се, използва се лесно и се приспособява към различни терени.

Предимства

Бързо действие Укритието се инсталира или събира само за няколко секунди.
Регулиране Приспособява се към терена с 3-те си крака (2 от тях са регулируеми).
Лекота Много удобна за инсталиране и лека алуминиева конструкция. Тежи само 2,10 кг.
Мултифункционалност Транспортен калъф 2 в 1, в който можете да носите и патрони.
Стабилност С 3 колчета можете да повишите стабилността му при силен вятър.
Камуфлаж Реалистичен камуфлажен десен и 3D отвори за преминаване на вятъра.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Това укритие е идеално за лов на дребни прелетни птици (дроздове, гривяци и други).

Представете си следното: излизате на лов за дроздове или гривяци и ви е необходима маскировка, за да се скриете от очите на тези прелетни птици. Не искате обаче да губите време за изграждане на гюме "на ръка". Какво е решението в такива случаи? Да вземете с вас това укритие щит, което да разположите, където искате, след като сте го разпънали (в края на някоя гора, в поле и т.н.). За няколко секунди то е на място и вие сте готови да стреляте по първите пойни дроздове или гривяци.

Лека принадлежност, която се пренася лесно, без никакво усилие

Доста често се налага да ходите няколко минути, носейки укритието, преди да стигнете зоната за лов. С този компактен, сгъваем и лек модел (конструкцията и частите са от алуминий), пренасянето вече не е мъчение - със здравия ремък то се носи лесно през рамо. С 3-те катарами горе, в средата и долу можете и да окачите на него без проблеми и столче. Общо взето, това е укритие 2 в 1. Находчиво.

Укритие, което се монтира и събира само за няколко секунди

Освен че е леко (тежи едва 2,10 кг), това укритие се инсталира бързо и просто. Впрочем лесното монтиране и събиране е едно от основните му предимства. Щом го извадите от калъфа, разгънете двата крака, така че укритието да придобие формата на триъгълник. После свържете двата алуминиеви пръта един с друг, като вкарате дясната част в оранжевата плъзгащата се дръжка. Изтеглете двете тръби вляво и вдясно нагоре до края (трябва да се чуе прещракване).

Може ли да придвижвате с монтираното укритие? Няма нищо по-лесно.

След това нагласете 2-та задни крака на желаната височина в зависимост от терена. При силен вятър използвайте 3-те колчета за захващане на укритието за земята. Така за по-малко от 30 секунди укритието е монтирано. Изпълнете същите действия в обратен ред, за да го съберете. Обърнете внимание, че оранжевата дръжка, която се хваща лесно, е предназначена да се придвижвате заедно с укритието на няколко метра, така че бързо да заемете позиция под въздушния коридор на прелитащите птици.

Камуфлажно укритие, създадено да осигури на ловеца идеална маскировка от погледите на дребните прелетни птици

Това функционално укритие е най-високотехнологичното от нашата гама. То е полезно за стрелба по прелитащи птици и се отличава с реалистичен камуфлажен десен с 3D ефект, възпроизвеждащ клони, дървета и листа в различни цветове. Така маскировката ви сред биотопа и растителността е пълна. Освен това лазерно изрязаните отвори не само допълват камуфлажа, но и позволяват на вятъра да преминава през укритието, имитирайки естественото движение на листата.

Малките предимства на това укритие щит

Когато сте на лов за прелитащи дроздове, могат да бъдат изстреляни много патрони. Затова нашите инженери и дизайнери са предвидили място за нови муниции и за празните гилзи. Както се вижда на видеозаписа, калъфът се окачва на конструкцията - двете отделения, издържащи на товар, могат да поберат цели кутии с патрони.

Малко допълнителни технически данни

Размери на сгънатото укритие:
височина: 113 см.
Размери на разгънатото укритие:
височина: 172 см;
ширина в основата: 120 см;
ширина в горния край: 160 см.
И накрая, имайте предвид, че освен ръководството за употреба на хартия, на калъфа на укритието също за отпечатани указания за монтиране/демонтиране. Така нямате никакво оправдание да не изберете това укритие щит.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Рейка
100.00% алуминий
Основна материя
100.00% полиестер

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи