Реф. : 8563468
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ

КАЛЪФ ЗА ЩЕКИ за бягане, черен EVADICT

EVADICT
3.6/5
3.6/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 23/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 24/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 24/09/2021 6лв.
Нашият дизайнерски екип от любители на планиското бягане създаде този калъф, за да носите удобно сгъваемите си щеки с елек EVADICT. Търсите бързо и семпло решение за пренасяне на щеките по време на планинско бягане? Прибирате и изваждате бързо и лесно щеките и пестите време при бягане.

Предимства

Лесно пренасяне Подплатен с удобна пяна за комфорт.
Лесно използване Лесен достъп до щеките благодарение на иновационната система.
Лекота Изключително лек - само 75 г.
Стабилност Щеките стоят стабилно благодарение на връзката за стабилизиране.
Здравина Основната материя на калъфа е избрана заради здравината си.

Техническа информация

Как да фиксирате калъфа на елека?

Калъфът се поставя диагонално на елека - на лявото или дясното рамо:
1. прекарайте каишката на гърба на калъфа през куката на дясното или лявото рамо на елека; 2. поставете калъфа напречно; 3. прекарайте магнита, който се намира в края на връзката, през отвора на синтетичния елемент, на който е написано "Quiver";
4. прекарайте и катарамата през отвора; 5. сложете сгънатите щеки в калъфа.

Стабилизиране на щеките

Благодарение на връзката за стабилизиране щеките не се движат в калъфа. След като фиксирате калъфа и облечете елека, трябва да стегнете връзката:
- с едната ръка издърпайте връзката, а с другата натискайте катарамата на синтетичния елемент; - за да избегнете провисване на връзката, доближете магнита до езичето под калъфа, за да се залепи.

Лесно изваждане на щеките в движение

Когато стигнете до участък с изкачване, лесно изваждате щеките в движение. Ето как да направите това за няколко секунди:
- хванете връзката и откачете магнита; - отпуснете връзката, като издърпате катарамата; - хванете калъфа над рамото и го издърпайте, така че да го виждате; - извадете щеките, калъфът ще се върне на мястото си.

Бързо прибиране

Благодарение на иновационната система на калъфа лесно връщате обратно щеките:
- хванете сгънатите щеки в едната ръка, хванете калъфа с другата и го издърпайте, така че да виждате отвора; - поставете щеките в калъфа и пуснете калъфа, той ще се върне на мястото си; - стегнете връзката с помощта на катарамата, за да стабилизирате щеките и залепете магнита под калъфа.

Семпъл и практичен калъф

За да постигате още по-добри резултати, създадохме семпла и лесна за използване система, която позволява да издърпате калъфа напред, без да го откачате от елека, за да приберете лесно щеките.
Няколко думи от продуктовия мениджър: “Лайтмотивът, който ни ръководеше при създаването на продукта, е семплостта. За нас беше важно да предложим решение, позволяващо лесно изваждане и прибиране на щеките.“

Съвместимост с елек и щеки

Елекът Evadict е с каишки с помощта на които закачате калъфа. С него носите удобно всички аксесоари, а с помощта на калъфа и сгъваеми щеки. Елекът и калъфът са създадени заедно, за да осигурят практичност и комфорт по време на бягане. Дори с щеките и с пълни джобове, елекът е удобен и не ограничава свободата ви на движение.

Защо да използвате калъфа при бягане на дълги дистанции?

Няколко думи от продуктовия мениджър за иновационната система: "Връщането на сгъваемите щеки обратно в калъфа, без да виждате отвора му, е трудно, особено след като сте пробягали много километри и вече сте уморени. Разработихме система, позволяваща да преместите калъфа, така че да виждате отвора му."

Дизайнерски екип

Нашият екип с гордост ви представя продукта, резултат от няколко години работа, като основната им цел беше да направят бягането ви по-удобно.

Здрави и устойчиви на триене материали

Здрав и удобен калъф за тренировки и състезания по планинско бягане. Пяната по цялата дължина на калъфа в контакт с гърба допринася за комфорт при носене. Материята е избрана, за да е устойчива на триене и да гарантира дълготрайност. Поставяте лесно щеките благодарение на формата и твърдата конструкция на калъфа. В долната част на калъфа сме предвидили отвори за отвеждане на водата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
30% полиуретан, 70% полиестер
Част от пяна
100% полиетиленова пяна
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Ограничения за употреба: Калъфът е съвместим само с елек за планинско бягане EVADICT.

Тестове и гаранция

Продуктът е тестван при реални условия от бегачи на различно ниво.
Тестови продукт Всички продукти на Декатлон се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени.Тези тестове се провеждат и ръководят от специално сформиран за целта екип от инженери. Те дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на целия екип да проектират, разработват и създават технични изделия, отговарящи изцяло на нуждите на спортуващите.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи