Реф. : 8404880
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЮЗДЕЧКИ ЕЗДА

ЮЗДЕЧКА 580 STRASS ЗА ПОНИ, КАФЯВА FOUGANZA

FOUGANZA

Цвят : кафяво

Декатлон
Нашият екип от любители на ездата създаде тази технична и стилна юздечка за различните конни занимания. Освен изискания вид и по-добрите ремъци юздечката 580 притежава качеството да подобрява комфорта на понито в зоната на тила, челото и предната част на главата.

Предимства

Здравина Комбинация от биволска и телешка кожа за повече издръжливост в дългосрочен план.
Удобно използване Повече удобство за понито благодарение на ергономичния надтилник и меката кожа.
Лесно използване Катарамата с плъзгач и карабинерът улесняват поставянето на юздечката.
Лесна поддръжка Благодарение на биволската кожа едно леко сапунисване ще направи юздечката нова.
Анатомичен дизайн Ергономичен надтилник, V-образен презчелник и защитни платки за лесно поставяне.

Техническа информация

Комфорт:

Независимо какъв конен спорт практикувате, вие безспорно искате понито ви да се чувства добре. Това е задължително условие и за нашия екип от дизайнери любители на ездата. Юздечката 580 наистина осигурява комфорта на вашето пони: с ергономичния си надтилник, със защитните си платки, с подплатата и с телешката кожа в зоната на надтилника и презносника, тя намалява значително натиска върху тила и предната част на главата на вашия любимец.

Лесно използване:

Съобразена максимално с изискванията за комфорт на ездачите, юздечката 580 притежава няколко предимства, свързани с използването ѝ. Бързо регулиране благодарение на катарамите с плъзгач. Карабинерът, който закопчава подбрадника, позволява да се спечели време, а каишките са с различен размер за по-лесен монтаж и демонтаж. Регулирайте бързо екипировката си, благодарение на което ще прекарате повече време в езда.

Ергономичност:

Юздечката 580 се адаптира лесно и приляга естествено към морфологията на всеки кон, независимо от модела и размера. Ергономичният надтилник приляга по врата, упражнявайки минимален натиск. Катарамите под формата на "D" позволяват на презносника да се регулира според главата на понито и не опъват каишите на юздечката. И тъй като всички понита са различни, V-образният презчелник дава свобода на движенията на главата на вашето пони, независимо от телосложението му.

Естетика:

Юздечката 580 се предлага в няколко варианта: тя отговаря перфектно на изискванията им независимо от конния спорт, който практикувате. Насочили сте се към прескоците? Изберете си модел с външен шев SURPIQUÉ или с лъскава кожа GLOSSY. Любителите за обездката без съмнение ще заложат на версията Strass с широк презносник. Линията, окраската и материята на юздечката 580 са подходящи както за тренировка, така и за участие в състезания. Съчетание между удобство и стил.

Лесна поддръжка:

Изработена в по-голямата си част от много здрава първокачествена биволска кожа, юздечката 580 е изключително лесна за поддръжка. За да се грижите добре за екипировката, е необходимо редовно да я измивате с глицеринов сапун и да не забравяте да я омазнявате от време на време.

Как да регулирате юздечката?

Признак за добре регулирана юздечка е удилото, което е в контакт с ъгълчетата на устата на понито, но не ги притиска. Двете каишки трябва да са симетрични, а подбрадникът не трябва да притиска гърлото: трябва да можете да прекарате ръката си между тази част от главата на понито и юздечката. Ако се колебаете, поискайте мнението на инструктор.

Добре регулиран презносник:

В зависимост от темперамента на понито, чувствителността на устата му и неподвижнстта на ръката ви презносникът се регулира по различен начин. Тази част от юздечката трябва във всички случаи да бъде съобразена с телосложението на понито и да му позволява да работи без натиск. Ако не сте сигурни в регулирането, ви съветваме да се обърнете за съвет към инструктор. Тъй като презносникът невинаги е необходим, при модел 580 той може лесно да се свали.

Ориентир за размерите:

Юздечката 580 се предлага в 3 размера:
PS (пони: - от 140), CS (малък кон: 140 - 160) и FS (кон: над 160).

*Тази информация е примерна и зависи от височината на предната част на врата на коня (в см) и може да варира според расата и телосложението на всеки кон.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% кожа от бик
Подплата
100% кравешка кожа
Закопчаване
100% неръждаема стомана
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Препоръчително е да се прибират във висящо положение при умерена температура на хладно и сухо място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи