Реф. : 8653865
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ХРАНА ЛОВНО КУЧЕ

ХРАНА ЗА КУЧЕТА DOG CHOW MATURE С ПИЛЕШКО МЕСО, 14 КГ DOG CHOW

DOG CHOW
5/5
5/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 06/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 08/10/2021 12лв.
  • Доставка до адрес От 12/10/2021 12лв.
Тези гранули са създадени специално за хранене на кучета от всички породи с умерено активен начин на живот и на възраст над 5 години. Гранулите Dog Chow Mature са създадени специално за хранене на кучета от всички породи с умерено активен начин на живот и на възраст над 5 години.

Предимства

Енергизиращ ефект Пълноценна храна за кучета от всички породи, с 10% мазнини.
Концентрация на протеини Спомага за поддържане на мускулната маса, с 23% протеини.
Съвместимост С форма на гранули и състав, пригоден за всички породи кучета.

Техническа информация

Пълноценна и адаптирана рецепта

Храната DOG CHOW Mature Adult (над 5 год.) с пилешко месо е разработена по специална формула с есенциални аминокиселини, съдействащи за правилното функциониране на жизненоважните органи на кучетата, включително на сърцето.

Висококачествен продукт

Всички наши храни са произведени от подбрани висококачествени съставки и не съдържат изкуствени оцветители, ароматизанти и консерванти.
Видовете храни, които предлагаме, са произведени от различни продукти, които са богати източници на протеини: пилешко, агнешко, пуешко месо и сьомга.

Съвети за употреба

Направете справка с таблицата за дневните дажби. Посочените дажби са условни. Можете да адаптирате препоръчителните дневни дажби според активността, физическото състояние и индивидуалните нужди на кучето. Винаги давайте на кучето прясна и чиста вода. Консултирайте се редовно с ветеринар за проследяване на здравословното състояние на кучето.

Състав

Зърнени храни (58% пълнозърнести), месо и месни субпродукти (16%*), екстракти от растителни протеини, мазнини, субпродукти с растителен произход, зеленчуци (1,1% дехидратиран корен от цикория, 0,07% дехидратиран морков, 0,07% дехидратиран спанак), минерални вещества.

Аналитичен състав

Аналитичен състав
Протеини: 23%
Мазнини: 10%
Сурова пепел: 8%
Сурови влакнини: 3%;
Омега 6 мастни киселини: 1,8%

Хранителни добавки на кг: стойности

Хранителни добавки
Витамин A: 18 200 Ul/кг
Витамин D3: 1060 Ul/кг
Витамин E: 85 Ul/кг

СМЯНА НА ХРАНАТА

При смяна на вида на храната промяната трябва да се извърши постепенно, за минимум 15 дни, при спазване на следния хранителен режим:
първите 5 дни: 80% от предходната храна + 20% от новата храна.следващите 5 дни: 50% от предходната храна + 50% от новата храна;
последните 5 дни: 20% от предходната храна + 80% от новата храна.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Опаковката да се затваря добре след употреба. Да се съхранява на чисто място, далеч от топлина и влага. Да се използва преди датата, изписана в предната част на опаковката след буквите "EXP".

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи