Реф. : 8560369
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ФУТБОЛНИ ОБУВКИ МОКЪР ТЕРЕН

ФУТБОЛНИ ОБУВКИ AGILITY 900 MID SG, МЕК ТЕРЕН, ЧЕРНО/БОРДО KIPSTA

KIPSTA
3.9/5
3.9/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 31/05/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 31/05/2022 3,99лв.
  • Доставка до адрес От 31/05/2022 6,99лв.
Екипите ни разработиха обувките AGILITY MiD, за да осигурят комфорт при игра на мек терен над 3 пъти седмично. Многофункционални обувки с алуминиеви бутони за мек терен: обувките Agility 900 MiD със средновисока горна част са лесни за обуване и гарантират комфорт, стабилност и контрол по време на игра.

Предимства

Удобно използване Вътрешна част на обувката от мрежеста материя за максимален комфорт.
Контрол на топката Покритието в предната част и конструкцията с чорап осигуряват по-добър контрол.
Лесно обличане/събличане Лесно обуване благодарение на горната част от 2 елемента с каишки.
Фиксиране на стъпалото Система с 2 регулируеми връзковода за стабилно фиксиране на стъпалото.
Cцепление Завинтващи се бутони за отлично сцепление на мокър терен.

Техническа информация

Лесни за обуване средновисоки футболни обувки: модел Agility 900 MiD

Средновисоката горна част осигурява повече удобство и придава стилен вид на футболните обувки. Въпреки това, тя може да затрудни обуването и събуването им. Тези средновисоки футболни обувки се обуват изключително лесно: дизайнерските ни екипи разработиха горната част със система от 2 застъпващи се части за лесно и удобно обуване. Системата с 2 каишки за пръстите в предната и задната част на обувките улеснява носенето и отварянето им при обуване.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground: избор на футболни обувки

Моделът Agility 900 се предлага с 3 вида подметки: HG, SG и FG. Изборът на подметка зависи от вида на терена: - HG (Hard Ground) за терени с изкуствена или клей: стабилни и здрави каучукови подметки с много на брой малки бутони. - FG (Firm Ground) за сухи футболни терени: с бутони от термопластичен полиуретан за отлично сцепление на тревна настилка. SG (Soft Ground) за трудни или меки терени, изискващи метални бутони: подметка със завинтващи се алуминиеви бутони.

Максимален комфорт и омекотяване с Agility 900 MiD

За да може играчът да се фокусира максимално върху играта, дизайнерският ни екип разработи обувки, гарантиращи максимален комфорт: формованата стелка с възглавнички PORON осигурява оптимално омекотяване в зоните на натоварване на петата и предната част на стъпалото; безшевната горна част ограничава на триенето и зоните на дискомфорт. Обувките са налични в магазинната мрежа на Декатлон, където можете да ги пробвате и сами да се уверите в техните качества.

Многофункционалност и стабилно фиксиране

За гарантиране на отличното фиксиране на крака при смяна на посоката, обувките Agility 900 Mid са снабдени с 4 текстилни връзковода, разположени по цялата дължина на обувката, както и с 8 двойни отвора за връзките. Резултат: след обуване на обувките и стягане на връзките, системата гарантира оптимално фиксиране на крака във всички фази на играта.

Сцепление, контакт и техника на игра с футболните обувки Agility 900 MiD

Екипите ни избраха гъвкав и устойчив материал за горната част на обувката, гарантиращ оптимален контакт и контрол с топката. Подметка е проектирана така, че да осигурява отлично сцепление във всички фази на играта на мек терен: разположението и формата на бутоните осигуряват допълнително сцепление при смяната на посоката и завъртане.

Няколко думи от нашия екип

Екипът ни, разположен в Северна Франция, подлага всички обувки на тестове в реални условия на терените на Kipstadium. Ето няколко съвета от нашите експерти: "Играчите обикновено разполагат с поне 2 чифта обувки - един за сух или изкуствен терен и един със завинтващи се бутони за мокър терен. Истинско предимство е, когато един и същи модел се предлага с различни видове подметки, така няма да се налага да свиквате отново с обувките, когато ги смените заради промяна в условията и настилката."

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100% термопластичен полиуретан
Външна част
100% полиуретан
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да се оставя да изсъхне след използване. Да се оставя да изсъхне на открито.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Съвети за съхранение Съвети за удължаване на живота на обувките: да се оставят да изсъхнат на открито; да не се оставят в спортния сак, най-вече ако са мокри.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Футболните обувки Agility 900 MiD SG са разработени, тествани и предпочетени от много играчи от Лига 1 и Лига 2 на Френското футболно първенство.Подходящи са за експерти във футбола и отговарят на изискванията на най-взискателните играчи.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи