Реф. : 8542275
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКЕЙТБОР

ДЪСКА ЗА СКЕЙТБОРД DK120 GREETINGS, РАЗМЕР 7,75", ЗЕЛЕНА С ПРИНТ OXELO

OXELO
4/5
4/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 26/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 26/01/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 27/01/2022 6лв.
Екипите ни разработиха Deck 120 за смяна на дъската на напреднали скейтъри. Предлага се в 5 размера. Дъска от 100% канадски клен за отлично качество и издръжлив "поп". Широк нос и тейл, леко извити. Среден конкейв. Идеална за стрийт и рампи.

Предимства

Качество на отскока Дъска от 7 слоя дърво, 100% канадски клен, за отлично изпълнение на ''поп''.
Точност Предлага се в 5 размера: 7,75", 8", 8,25", 8,5" и 8,75". Среден конкейв.
Мултифункционалност Формата "Popsicle" е много подходяща за улицата, както и за наклони (рампи).

Техническа информация

Какъв размер на дъската да изберете?

Дъската за скейтборд се избира най-вече според нейната ширина. Колкото по-тясна е дъската, толкова по-управляема е тя (идеална за начинаещи и за хора с нисък ръст). Колкото е по-широка, толкова по-стабилна и сигурна е при изпълняването на трикове, по-подходяща е за каране на скейтборд на рампа и за хора с едър ръст. Размерите са в инчове. 1 инч = 2,54 см.
Дължината и междуосието (Wheelbase) също имат голямо влияние върху управляемостта и стабилността на дъската.

Размери

DECK 120 зелена: 7,75" x 31,4" / Междуосие: 14".
DECK 120 жълта: 8" x 31,6" / Междуосие: 14,1".
DECK 120 синя: 8,25" x 31,9" / Междуосие: 14,2".
DECK 120 червена: 8,5" x 32,2" / Междуосие: 14,3".
DECK 120 черна: 8,75" x 32,7" / Междуосие: 14,7"

Тегло

Около 1,2 кг за размер 8,25". Дъските се шлифоват на ръка и всеки пласт дърво е с различна плътност, следователно тежестта може малко да варира за различните дъски. Разбира се, дъската е само един от компонентите, които определят теглото на вашия скейтборд. Размерът на колелата и машинките също оказва сериозно влияние.

Тестове на нашите продукти

Нашите дъски са лабораторно тествани. Чрез тези изпитвания се потвърждава, че продуктът отговаря на изискванията за употреба на скейтборд. Провеждат се и тестове за износване. Лабораторните тестове се допълват от тестове в реални условия, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Затова ние се доверяваме на нашите експертни тестови екипи, които работят в Декатлон по целия свят.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% дървесина
Опаковка
100% поливинилхлорид
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от влага. Винаги дръжте далеч от вода и никога не съхранявайте скейтборда си на влажно място, като например в багажника на кола през зимата.

Тестове и гаранция

Продуктът е разработен и одобрен от нашите сътрудници и технически партньори. Те са опитни скейтбордисти, които работят за Декатлон по целия свят.
Тестови продукт Нашите дъски са лабораторно тествани. Чрез тези изпитвания се потвърждава, че продуктът отговаря на изискванията за употреба на скейтборд. Провеждат се и тестове за износване. Лабораторните тестове се допълват от тестове в реални условия, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Затова ние се доверяваме на нашите експертни тестови екипи, които работят в Декатлон по целия свят.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи