Реф. : 8520334
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ, РЪКАВИЦИ, ТИЙ ГОЛФ

ДЪРЖАЧ ЗА ТОПКИ ЗА ПЪТЪР 100 INESIS

INESIS
Декатлон
Създадохме този държач за топки за играчите на голф, които искат да вдигат топките си, без да се навеждат. Компактен и подходящ за всякакви стикове.

Предимства

Лесно използване Формата позволява да вдигате лесно топките, без да се притеснявате при пътинг.
Съвместимост Подходящ за всички ръкохватки благодарение на винта, с който се навива в тях.
Лесен монтаж/демонтаж Монтирайте го лесно в края на пътъра си.

Техническа информация

Ефикасен и компактен

Създадохме този държач за топки, за да вдигате съвсем лесно топките от земята или дупките, като в същото време размерът му е минимален, за да не се притеснявате, докато изпълнявате пътинг.

Съвместимост

Системата за закрепване с винт дава възможност държачът да се монтира на всякакви пътъри независимо от формата на ръкохватката.

Концепцията Inesis

Разработваме нашите продукти спрямо практическите нужди на играчите на голф. INESIS представлява екип от запалени играчи на голф, които, благодарение на вашите клиентски мнения, усъвършенстват всеки продукт, за да бъде голфът винаги истинско удоволствие.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
100.00% полиоксиметилен

Тестове и гаранция

Доверяваме се напълно на играчите на голф за оценка и одобрение на нашите аксесоари за голф. Отчитаме коментарите и мненията на клиентите за даден продукт и взимаме съответните мерки, когато оценката не е задоволителна. Бихте могли да прегледате бележките на други клиенти за този държач за топки за пътър Inesis, а защо не и да участвате в усъвършенстването на продукта, изразявайки своите впечатления.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи