Реф. : 8571897
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СТИКОВЕ ГОЛФ НАПРЕДНАЛИ

Стик драйвър Taylormade M2, за десничари, графит, висока скорост, размер 2 TAYLORMADE

TAYLORMADE
Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 29/09/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 29/09/2021 Безплатно
Драйвър M2 е създаден за опитни играчи на голф, за редовна употреба. Драйвър M2 осигурява максимално разстояние и уникални усещания благодарение на многоматериалното си проектиране. По-леката карбонова корона снижава центъра на тежестта.

Предимства

Толерантност Лицевата част на стика е увеличена със 7% и центърът на тежестта е снижен.
Разстояние Speed Pocket дава възможност за по-голямо разстояние и по-високи траектории.
Регулиране Лофт с 12 позиции и 4° (+/- 2°).

Техническа информация

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЛОФТ 10,5°, регулируем.
ПОЗИЦИЯ: 58°-62°.
Шафт: Graphite.
Гъвкавост Stiff.
ШАФТ: FUJIKURA PRO XLR8 56.
РЪКОХВАТКА: TM DUAL FEEL .620.
Тегло: 47 грама.

TAYLORMADE M2

Новият драйвър M2 дава възможност на играчите на голф да разширят полето си от възможности по отношение на разстояние и толерантност благодарение на новата технология GeocousticTM. Драйвър M2 е с многоматериално проектиране и усъвършенствана форма.

ОТ ТИТАН 9-1-1 С НИСКА ПЛЪТНОСТ

Стикът от титан 9-1-1 с ниска плътност, 6-слойната карбонова корона и сонорните издатини позволяват изместването на маса от 25 г по-надолу и по-назад в стика. Това дава възможност за повече инерция, без да се засягат траекториите и аеродинамичното представяне на стика.

ТЕХНОЛОГИЯ GEOCOUSTIC

Функцията Geocoustic е комбинация от акустика и геометрия, с която се постига повече толерантност и хубав звук. С новата форма на стъпалото и изключително леката му конструкция от титан 9-1-1 е постигнат по-малък обем без издигане на центъра на тежестта.

Акустиката се получава от извивката на стъпалото, която дава възможност за по-добро управление на вибрациите, предизвикани от удара в топката.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Драйвър M2 с регулиране на лофта Loft Sleeve до 4° с алуминиева халка, която дава възможност за 12 различни позиции на лофта и на ориентацията.

SPEED POCKET

За цялата голф серия M2 е използвана технологията Speed Pocket. Тя дава възможност за по-голяма гъвкавост на главата на стика благодарение на по-финото стъпало, което увеличава ъгъла на излитане.
Технологията Speed pocket запазва разстоянието при твърде ниски удари по лицевата част на стика и увеличава скоростта на топката.

ТЕГЛО НА ГЛАВАТА НА СТИКА

Драйвър M2 е с многоматериално проектиране.
Тежестта в задната част на главата на стика дава възможност за повече толерантност, като благоприятства затварянето на главата на стика при удар (предотвратявайки по този начин нацепването).

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи