Реф. : 968424
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МЪЖКО ДОЛНО ОБЛЕКЛО ШОСЕЙНО КОЛОЕЗДЕНЕ СТУДЕНО ВРЕМЕ

Зимна долна фланелка за колоездене Training, червена VAN RYSEL

VAN RYSEL

Цвят : червено

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Тази фланелка, създадена за колоездене в студено време, ще ви пази от ниските температури при каране на шосеен или планински велосипед през есента и зимата. През хладните есенни утрини или през зимата тази долна дреха ще осигурява нужната топлина по време на тренировка заедно с добро отвеждане на потта.

Предимства

Отвеждане на изпотяването Материята гарантира ефикасно отвеждане на потта за добър термокомфорт.
Топлина Термобариера, предотвратяваща усещането за студ по време на колоездене.
Еластичност Много еластична материя, която приляга по тялото. Кройка slim.

Техническа информация

Долна фланелка от гама TRAINING

Тази долна фланелка TRAINING е създадена да отговори на нуждите при шосейно колоездене в зимни условия по отношение на издръжливостта.
Карането през зимата означава дълги преходи извън града и именно за това е предназначен моделът TRAINING. Добрата ѝ термоизолация ще ви топли при продължително каране извън града. Междувременно доброто отвеждане на потта ще ви поддържа сухи след ускоренията, които трябва да предприемете, за да защитите титлата си в спринта.

Съвети за употреба

Даването на напътствия по отношение на облеклото за студено време е най-трудно, тъй като всеки човек е различно чувствителен към студа.
Два съвета обаче са приложими за всички:
Не увеличавайте слоевете дрехи - това няма да ви защити по-добре от студа, а е неприятно при каране.
При шосейно или планинско колоездене трябва винаги да ви е леко студено на старта. После, още щом завъртите педалите, ще се стоплите бързо и докато карате, няма да ви е прекалено горещо.

Идеалното съчетание

В повечето случаи долната фланелка е идеална за носене под зимно яке. Тя осигурява добра защита от студа при физически натоварвания и същевременно отвежда добре потта.
По-зиморничавите могат да облекат върху нея и фланелка с дълъг ръкав, но това ще намали отвеждането на потта. По-добре заложете на дебелината на зимното си яке, дори вземете две.

Гами Essential, Training и Race

Предлагаме три различни гами зимни долни дрехи Hiver Van Rysel.
Essential: Това са най-топлите продукти, предназначени за натоварвания със слаба интензивност, при които не са необходими засилени контрол на изпотяването и регулиране на температурата.
Training: Отличен баланс между осигуряване на топлина и контрол на изпотяването.
Race: Отличен баланс между осигуряване на топлина и дишащи свойства. Идеята тук е не да се отвежда потта, а да се намали отделянето ѝ.

Тестове на продуктите

Основна цел на нашия екип от дизайнери, базиран в "BTWIN VILLAGE" в Лил, е подобряването на комфорта на велосипедистите чрез разработване на продукти, отговарящи на техните нужди, за предотвратяване на всякакви неудобства по време на колоездене.
Крайните изделия се подлагат на полеви изпитвания, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия при колоездене е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Съвети за поддръжка

Пране в пералня на 30°C, на програма за синтетични материи, обърната наопаки. Да се използва малко прах за пране, Да не се добавя омекотител. Сушене на закачалка, на топло и проветриво място. Да не се суши в сушилня. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се третира с хлор. Да не се поставя върху радиатор.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
72% полиестер, 24% полиамид, 4% еластан
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 1 година

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи