Реф. : 8485006
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

DIN/INT АДАПТЕР ЗА ВОДОЛАЗНА БУТИЛКА SCD SUBEA

SUBEA
Декатлон
  • Доставка в магазин От 21/06/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 23/06/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 23/06/2021 5лв.
Екипите ни разработиха съвместно с водолази този адаптер за DIN/INT. Задължителен аксесоар при гмуркане с бутилка с кран DIN и регулатор INT. Задължителен водолазен аксесоар, осигуряващ възможност за ползване на регулатора с всякакви бутилки.

Предимства

Няколко начина на използване Адаптер за кран на бутилка от DIN на INT.

Техническа информация

Технически характеристики

Адаптерът е предлата с 2 кръгли уплътнения AN10. Диаметър на винта: шестограм 8 мм.
Сертифициран по норма EN ISO 12209.

Текуща поддръжка

В никакъв случай да не се използват разтворители или продукти на въглеводородна основа за почистване или смазване на регулатора. В никакъв случай да не се използват аерозолни и пропелентни продукти, които могат да повредят пластмасата.Използвайте силиконова грес за смазване на уплътненията и удължаване на живота им.

Проверка на регулаторите

SUBEA препоръчва извършване на технически преглед на регулатора на всеки 2 години и проверка поне 1 път в годината. Прегледите и проверките трябва да се извършват от сертифициран сервиз на SUBEA. Препоръчва се и проверка на регулатора след интензивен сезон (над 100 гмуркания) или след дълъг период на съхранение.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Корпус на бутилката
100% месинг
Уплътнение
100% полиамид
Съвети за съхранение Много е важно екипировката да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за употреба: Гмуркането изисква притежание на сертификат.

Тестове и гаранция

Нашият технически партньор: Planet Ocean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на DECATHLON в Андай, Франция. Центърът използва материали на Tribord през цялата година.
Екип взискателни инструктори участва в разработването на продуктите SUBEA: от създаването им съвместно с продуктовите мениджъри, дизайнерите и инженерите, до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи