Реф. : 8504401
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ЯКЕТА И ПАНТАЛОНИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ, МОМЧЕТА

ДЕТСКО НЕПРОМОКАЕМО ЯКЕ ТИП ПАРКА ЗА ПРЕХОДИ SH500 ULTRA-WARM, 2-6 ГОД. QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Дизайнерите ни разработиха това детско яке за силен студ за редовни преходи във всякакви условия на сняг и вятър. Изключително топло благодарение на пълнежа Ball fiber, вдъхновен от естествения пух, с предимствата на синтетичната материя. Якето гарантира и отлична защита от дъжда.

Предимства

Топлина Двуслоен пълнеж от вата (340 г/м²) за безупречна термоизолация.
Непромокаемост Непромокаемо яке (3000 мм воден стълб).
100% водоустойчиви шевове.
Защита от вятър Непромокаема материя, промазката защитава от вятър.
Защита от климатични влияния Регулируема качулка с кожа, маншети, платка над ципа с велкро.
Лесно използване 4 джоба с цип + 2 джоба за ръцете, регулируема на дълбочина качулка чрез велкро.

Техническа информация

Как това яке ще топли детето?

Това яке разполага с двоен пълнеж от вата ball fiber, която представлява добра алтернатива на перата:
- подобно на пълнежа с пера, ватата е съставена от нишки, които задържат въздуха, изолирайки от студа; - ватата има добри термоизолационни свойства дори когато е мокра; - поддържа се лесно: може да се пере в пералня и да се суши в сушилня.

Как якето защитава от външните условия?

Външната материя е непромокаема (защитава от проникването на вода и от вятър). За да ви е топло през зимата, трябва да пазите също главата и крайниците си (глава, ръце, крака). Топлата, непромокаема и прилежаща качулка с пришита кожа, еластичните маншети, високата яка и централният цип със защитна платка срещу вятър ще ви пазят от студа. Това яке разполага с 6 джоба, включително 2 меки и топли джоба, защитаващи ръцете от студа.

Как да се обличате за преходи в студено време?

За да изберете подходящото зимно облекло, независимо от активността, която практикувате, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя.
Слой 1: високотехнологичното бельо отвежда влагата от изпотяване, за да поддържа кожата суха.
Слой 2: вторият слой (полар, пуловер) осигурява топлина, както и отвежда влагата навън.
Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.
Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Как да бъдете сигурни, че якето е 100% непромокаемо?

Непромокаемата външна материя на якето спира проникването на вода и вятър (3000 мм воден стълб преди изпиране). За да ви е топло през зимата, трябва да пазите също главата и крайниците си (глава, ръце, крака). Обгръщащата и непромокаема качулка, стягането на маншетите и високата яка не позволяват на студа да проникне в якето. Два джоба предпазват ръцете от студа.

Водата често се просмуква през шевовете. Якето с непропускливи шевове ли е?

За непромокаемостта на якето допринасят и 100% непропускливите шевове. Подлепването на шевовете отвътре с непромокаеми ленти предотвратява проникването на вода през тези чувствителни зони.
Уверихме се в непромокаемостта на якето чрез тест под душ, възпроизвеждащ условията на двучасов проливен дъжд. Освен това го тествахме и на терен във всякакви условия, за да гарантираме, че е напълно адаптирано за вашите дейности.

Защита от вятър

Непромокаемостта и ветроупорността на материята се осигуряват чрез покритие или мембрана от вътрешната страна. Всяка непромокаема материя притежава техническите характеристики, за да бъде сертифицирана и като предпазваща от вятър. Защитата от вятър е изключително важна, както при активно движение, така и при почивка, тъй като вятърът има силен охлаждащ ефект.

Как да запазите техническите характеристики на якето?

Промазаността е свойството на материята да не задържа и попива водата. По този начин текстилната тъкан не се напоява с вода и остава лека, дишаща и топла. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна. и трябва да се обновява през целия експлоатационен срок на дрехата (препоръчително е при всяко пране). В нашите магазини се предлагат продукти (аерозолни или течни) за тази цел.

Ще се запази ли качеството на якето при редовно ползване?

За да се уверим в дълготрайността на продуктите си, ние подлагаме на изпитания използваните материи за устойчивост на триене, издържливост на цветовете и устойчивост на многократно пране. Това яке е преминало през всички тези тестове.

Какво включва гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на продукта, с изключение на тези, които са резултат от нормално износване, и тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.

Сравнителна оценка за въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите между продуктите от един вид онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция. Всички наши мерки за устойчиво развитие ще намерите тук: http://developpement-durable.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% полиамид
Пълнеж
100% полиестер
Основна подплата
100% полиестер
Маншет
70% полиестер, 29% памук, 1% еластан
Джоб
100% полиестер
Импрегнация
100% полиуретан
Изкуствена кожа
10% полиестер, 90% акрил
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене. Да се пере със затворен цип. Да не се използва омекотител.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Уверете се, че якето е напълно сухо, преди да го приберете за съхранение, за предпочитане на закачалка, за да се избегнат гънките, които могат да повредят плата.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Дизайнерският ни екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно нашите дизайнери разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи