Реф. : 8527326
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ЯКЕТА И ПАНТАЛОНИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ, МОМЧЕТА

ДЕТСКО НЕПРОМОКАЕМО ЯКЕ ТИП ПАРКА ЗА ПРЕХОДИ SH500 ULTRA-WARM, -19°C, 7-15 ГОД. QUECHUA

QUECHUA

Цвят : оранжево-червено / тъмно графитносиво / ярко бледооранжево

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Открийте предимствата на нашето яке за силен студ, сняг и вятър, създадено в подножието на Монблан за вашите деца. Якето, което ви е нужно, за да защитите детето си от студа и снега - топло, изолиращо и стилно с кройката си на парка. Комфорт до -19°C.

Предимства

Топлина Температура на комфорт: -19°C.
Пълнеж от вата по торса (200 + 200 г/м²).
Непромокаемост Непромокаемо яке (8000 мм воден стълб), 100% водоустойчиви шевове.
Ограничанване на навлизането на сняг Качулка за защита при буря със сваляща се периферия, маншети,двойно защитен цип.
Лесно използване Циповете и копчетата се използват лесно с ръкавици.
Персонализиране Възможност за изписване на име върху етикета на яката.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Как това яке ще топли детето?

Разработихме това яке за най-тежките зимни условия - силен студ, сняг, снежна буря. Топлината се осигурява от дебелата вата (два слоя на торса) - синтетична материя, която изолира чрез затворения между влакната въздух. Добавихме и широк капак с вата под основния цип, за да предотвратим проникването на студен въздух. Съгласно извършения лабораторен тест 80% от децата изпитват термокомфорт с това яке при температура -19°C.

Как якето предпазва детето от външните условия?

Външната материя е непромокаема и спира вятъра и проникването на вода (преди изпиране: 2000 мм воден стълб на качулката и раменете и в долната част на гърба, 8000 мм воден стълб на ръкавите и торса). За да ви е топло през зимата, е важно да защитите също главата и крайниците си (глава, ръце, крака). Качулката със сваляща се периферия от изкуствена кожа за защита при снежна буря, маншетите на китките и високата яка спират проникването на студа.

Как да бъдете сигурни, че това яке е 100% непромокаемо?

Външната материя на якето дължи непромокаемостта си на нанесената промазка. Водоустойчивостта на дадена материя се измерва чрез налягането, упражнено върху нея от воден стълб, изразено в мм (стандарт ISO 811). Колкото по-голямо е налягането, толкова по-непромокаема е тя. Материя с непромокаемост от 3000 мм издържа налягане, упражнявано от 3000 мм воден стълб. Якето премина успешно и тест под душ с дебит 60 л вода/м²/ч, което съответства на 2 ч проливен дъжд.Тестът е извършен преди изпиране.

Водата често се просмуква през шевовете. Водоустойчиви ли са шевовете на това яке?

За пълната непромокаемост на якето допринасят и водоустойчивите шевове. Непропускливостта им е осъществена чрез подлепване с непромокаеми ленти от вътрешната страна на дрехата, които предотвратяват проникването на вода през тази уязвима заради бодовете зона.
Уверихме се в непромокаемостта на якето чрез тест под душ, възпроизвеждащ условията на 2 часа проливен дъжд. След това то беше изпробвано от деца при преходи, за да сме напълно сигурни, че притежава всички очаквани качества.

Практично яке с функционални елементи

Практични функционални елементи: 2 външни джоба с капаци, 1 обезопасен вътрешен джоб, в който може да се носи телефон, 2 външни джоба с мрежа за ръкавици. Ципът е с езиче на машинката, а капакът му - с копчета тик-так, така че децата да могат да откопчават и закопчават якето, без да свалят ръкавиците си. Вие също.

Удобно яке с уникален стил за силни студове

Създадохме това яке достатъчно широко, за да може да се носи върху топъл втори слой дрехи от типа на полар или леко яке с пух. Кройката тип парка го прави подходящо не само за преходи през зимата, но и за защита от студа в ежедневието.

Децата лесно цапат дрехите си - може ли да перете редовно това яке, без да го повредите?

За да се уверим в дълготрайността на продуктите си, ние подлагаме на изпитания използваните материи за устойчивост на триене, издържливост на цветовете и устойчивост на многократно пране. Не се препоръчва да се пере синтетичната кожа с косъм. Тя може да се свали, което позволява да я махнете, преди да сложите якето в пералнята.
Ако изпирането ѝ е наложително, изперете я на ръка и я оставете да изсъхне на открито.

Как да обличате детето си за преходи в сняг?

За да изберете подходящото зимно облекло, независимо от активността, която практикувате, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя.
Слой 1: високотехнологичното бельо отвежда влагата от изпотяване, за да поддържа кожата суха.
Слой 2: вторият слой (полар, пуловер) осигурява топлина, както и отвежда влагата навън.
Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.
Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Как да запазите техническите качества на това яке?

Продукти за поддръжка: спрей или течност, възвръщащи непромокаемостта при пране Препоръчваме ви да използвате тези продукти поне при всяко пране с цел възстановяване на водоустойчивостта на тъканта и оптимизиране на качествата на дрехата през целия ѝ експлоатационен период.

Как да поддържате правилно този продукт?

Да се затварят циповете при пране. Да се пере в пералня да 30° - нормален цикъл. Да не се избелва. Може да се суши в сушилня на умерена температура. Да не се глади. Да не се подлага на химическо чистене. Винаги се уверявайте, че тази дреха е идеално суха, преди на я приберете за съхранение на сухо място без достъп на пряка светлина. Избягвайте третирането с химикали като белина, които биха могли да се отразят негативно на цвета и термоизолационните свойства на дрехата.

Какво включва гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Продуктът в гаранция ще бъде поправен или заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на продукта, с изключение на тези, които са резултат от нормално износване, и тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.Тази специална 2-годишна гаранция ще бъде зачетена единствено при представяне на продукта и на касовата бележка.

Здравина и дълготрайност на якето

Даваме на продуктите си гаранция 2 години и ви предлагаме да ги носите на поправка при местни шивачи, ако сте ги повредили. Свържете се с нас на www.Decathlon.bg, за да научите повече и да разберете къде можете да отнесете продукта за поправка.
Полагаме особени грижи да подберем всички материи и съединения на продуктите си така, че да им осигурим възможно най-високото ниво на издръжливост за преходи в сняг.

Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите между продуктите от един вид онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция. Всички наши мерки за устойчиво развитие ще намерите тук: http://developpement-durable.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пълнеж
100% полиестер
Основна материя
100% полиестер
Подплата
100% полиестер
Платка
100% полиамид
Изкуствена кожа
8% полиестер, 92% акрил
Джоб
100% полиестер
Маншет
82% полиамид, 18% еластан
Импрегнация
100% полиуретан
Съвети за поддръжка Да се пере наопаки. Кожата да се сваля преди пране. Да се пере със затворен цип.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 40°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 40°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Препоръчваме да перете якето със затворен цип.
Винаги проверявайте дали непромокаемото яке е напълно сухо, преди да го приберете в гардероба.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Дизайнерският ни екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно нашите дизайнери разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи