Реф. : 8544378
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ЯКЕТА И ПАНТАЛОНИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ, МОМИЧЕТА

Топло детско яке за преходи в сняг SH100 WARM, за момиче на 8-14 години, лилаво QUECHUA

QUECHUA

Цвят : ярко виолетово / черешово тъмночервено

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
до 41,90лв. - %

От

41,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
41,90лв. - %
Преди0лв.Сега41,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашият дизайнерски екип разработи това детско яке за неинтензивни преходи в сняг в студено време. Преходи на топло и сухо. Яке с поларена подплата, идеално за преходи в снега. Регулируемите китки и ластика в долната част на якето спират вятъра и не позволяват навлизанe на сняг.

Предимства

Топлина Пълнеж от вата 100 г/м² за максимална топлина и комфорт.
Непромокаемост Непромокаема материя (2000 мм воден стълб) и непропускливи основни шевове.
Защита от вятър Външният слой осигурява устойчива на вятър материя.
Защита от климатични влияния Регулируема качулка, подплатена с полар, пристягане на китките и в долната част.
Лесно използване 2 джоба с копчета тик-так, 1 джоб с отвор за промушване на слушалки.
Екоконцепция Пълнеж изцяло от рециклирана вата.
Неоцветена подплата на ръкавите.
Персонализиране Възможност за изписване на име върху етикета на яката.

Техническа информация

Можем ли да сме сигурни, че якето е достатъчно топло за преходи през зимата?

Създадохме това яке за зимни условия: студ, дъжд и сняг. Изолацията се осигурява от вата с плътност 100 г/м² в съчетание с поларена материя на гърба (синтетична материя, която изолира благодарение на въздуха, който се задържа между нишките).

Как якето защитава от външните условия?

Външната материя на якето е непромокаема, за да спира проникването на вода и вятър. За да ви е топло през зимата, трябва да пазите също главата и крайниците си (ръце, крака). Топлата и непромокаема качулка, пристягането при китките и високата яка пречат на студа да проникне в якето. Два джоба предпазват ръцете от студа.

Как да се обличаме за преходи в сняг?

За да изберете подходящото зимно облекло, независимо от дейността, която извършвате, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя:
Слой 1: Високотехнологичното бельо отвежда потта, за да поддържа кожата суха.
Слой 2: Вторият слой (полар, пуловер) осигурява топлина, както и отвежда потта навън.
Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.
Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Как да бъдем сигурни, че якето е 100% непромокаемо?

Външната материя на якето е непромокаема благодарение на промазката. Водоустойчивостта на дадена тъкан се измерва чрез налягането, упражнено върху нея от воден стълб, изразено в мм (тест на базата на стандарт ISO 811). Колкото по-високо е налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 2000 мм издържа на налягане, упражнявано от 2000 мм воден стълб. Якето е проверено чрез тест с душ при 60 литра вода/м²/ч, който симулира 2-часов проливен дъжд.

Водата често се просмуква през шевовете. Якето с непропускливи шевове ли е?

Якето е непромокаемо благодарение на 100% непропускливите шевове. Подлепването на шевовете отвътре с непромокаеми ленти предотвратява проникването на вода през тези чувствителни зони.
Ние проверихме непромокаемостта с тест с душ, специално създаден, за да пресъздаде условията при 2-часов проливен дъжд. Освен това го тествахме и на терен във всякакви условия, за да се уверим, че е напълно адаптирано за вашите активности.

Защита от вятър

Непромокаемостта на тъканта, съответно и ветроустойчивостта, се осигурява чрез промазка или мембрана от вътрешната страна. Всяка непромокаема материя притежава техническите характеристики, за да бъде сертифицирана и като предпазваща от вятър. Защитата от вятър е изключително важна, както при активно движение, така и при почивка, тъй като вятърът има силен охлаждащ ефект.

Как да запазим техническите характеристики на якето?

Промазаността е свойството на тъканта да не задържа и попива водата. По този начин текстилната материя не се напоява с вода и остава лека, дишаща и топла. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна и трябва да се обновява през целия срок на живот на дрехата (препоръчително е при всяко пране). В нашите магазини се предлагат продукти (аерозолни или течни) за тази цел.

Ще се запази ли качеството на якето при редовно ползване?

За да се уверим в устойчивостта на нашите продукти, ние тестваме избраните материи за устойчивост на триене, издържливост на цветовете и устойчивост на многократно пране. Това яке е преминало през всички тези тестове.

Какво включва гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на продукта, с изключение на тези, които са резултат от нормално износване, и тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.

Сравнителна оценка за въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция. Всички наши мерки за устойчиво развитие ще намерите тук: http://developpement-durable.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пълнеж
100.00% полиестер
Основна материя
100.00% полиестер
Импрегнация
100.00% полиуретан
Подплата
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене. Да се пере със затворен цип. Да не се използва омекотител.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Съветваме ви якето да е винаги напълно сухо, преди да го приберете - на сухо място и за предпочитане на закачалка, за да се избегнат гънките, които могат да повредят плата.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Нашият дизайнерски екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно дизайнерите ни разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи