Реф. : 8513487
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКА ЕКИПИРОВКА КЪМПИНГ ПРЕХОДИ

ДЕТСКИ СПАЛЕН ЧУВАЛ MH100, 10°C, СИН QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5

Цвят : петролно / зеленикава горчица / светло оловносиво

Декатлон
  • Доставка в магазин От 19/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 19/01/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 20/01/2022 6лв.
Предстои ви първата ви нощ на открито? Нашите дизайнери използваха опита си като родители, за да разработят този удобен и иновативен ватиран чувал. Осигурете комфорт на детето по време на първите му нощи навън благодарение на пълнежа и обема на завивката. Няма как да изгубите калъфа, той е прикрепен към чувала и се превръща в преден джоб.

Предимства

Анатомичен дизайн 3 възможности за регулиране: за деца с височина от 115 до 155 см.
Лесно пренасяне Тегло 755 г. Обем 12 л. С включен калъф.
Удобно спане 170 см х 65 см. Максимален ръст на детето 155 см. Цял цип.
Температура на използване Температура на комфорт 10°C - пълнеж от вата.
Лесна поддръжка Лесно пране в пералня, следвайте съветите за поддръжка.

Техническа информация

Температура на употреба

Върху всички спални чували посочваме температурите на комфорт, тествани от независима лаборатория (AITEX), съгласно европейския стандарт EN 13537 от 11.04.2002 г. "Температурата на комфорт" е долната граница, при която ползвателят, легнал отпуснат, е в термично равновесие и не му е нито топло, нито студено (определена за средностатистическа жена при нормални условия на употреба). Изберете спалния чувал по този показател.

Полезна информация за температурите

Спалният чувал не произвежда топлина, а съхранява телесната. Ако изтощени и измръзнали, легнете в студен и влажен спален чувал, рискувате да ви е студено, независимо от качествата на продукта. Температурите зависят от устойчивостта на студ на ползвателя (телосложение, умора и др.), от екипировката (изолиращ дюшек/постелка и др.), от облеклото (без дрехи, по бельо и др.) и от климатичните условия (влага, вятър и др.).

Особености при децата

Колкото повече въздух има за затопляне, толкова повече енергия тялото изразходва и рискува да изстине през нощта. Затова осигурете на детето си спален чувал с ТОЧНИЯ РАЗМЕР за него.
По същия начин голяма част от загубата на топлина при детето е през главата. В хладно време не се колебайте да му сложите шапка.

Защо подплатата е сива?

Bi-ton е технология, при която се боядисва една от всеки две нишки. Процесите на багрене оказват значително въздействие върху водния ресурс (консумация и замърсяване). Боядисани са 1 от 2 нишки с цел намалено въздействие върху околната среда.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пълнеж
100% полиестер
Подплата
100% полиестер
Външна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се суши в хоризонтално положение.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Лесно съхранение на чувала - приберете го в калъфа. За да запазите обема, нужен за топлинната ефективност, махнете калъфа и съхранявайте на сухо място.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Дизайнерският ни екип замисля, проектира и създава продуктите Quechua във Франция, в подножието на Монблан.
Подлагаме ги на полеви изпитания с помощта на планинари и къмпингари, за да се уверим в удобството и издръжливостта им. Продуктите се тестват на различни места като Бретан или Корсика и при всякакви метеорологични условия. Тази обратна връзка е изключително ценна за нас, защото чрез нея научаваме вашето мнение и можем да подобряваме бъдещите си продукти.
Гаранция 5 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи