Реф. : 8370481
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКА ЕКИПИРОВКА ЗА СКИ НА ПИСТА

ДЕТСКИ ПИСТОВИ СКИ TEAM 300, СИНИ WEDZE

WEDZE
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Нашият екип разработи тези ски за деца на ниво начинаещи. Идеални са усвояване на различни видове завои. Геометрията и твърдостта на ските са много подходящи за млади скиори, които се учат да карат и усъвършенстват техниката си.

Предимства

Маневреност Радиус 7 м + rocker на върха за лесно управление в завоя.
Стабилност Ските са едновременно пъргави и стабилни.
Сцепление 3D конструкция по дължината на кантовете за добро закантване на твърд сняг.
Твърдост Средна (medium).

Техническа информация

Конструкция

Шприцван PU, осигуряващ лекота, за да прогресирате лесно.

Автомати

Автомати Tyrolia SRM 4.5, Din 0.75-4,5. Автоматите могат да се настройват бързо спрямо дължината на ски обувката само с една лесна манипулация на задния механизъм. По този начин могат да се карат с различни размери обувки. Регулират се лесно, и все пак ви препоръчваме да се обърнете към специалистите в нашите сервизи. Ски 97 см/ 107 см => обувки от 200 до 260 мм. Ски 117 см => обувки от 220 до 270 мм.

Здравина

Устойчиво покритие, пластмасов накрайник на върха. Бял цвят за устойчивост на надраскване.

Подготовка на ските

Готови за използване ски (вакса + наточени кантове). Наточени кантове 89°.

Какво е камбер?

Когато поставите ските на земята, точките на контакт със снега са разположени в зоната на върха и опашката, докато централната част (под автоматите) е леко повдигната (това е камберът). Колкото камберът е по-дълъг и висок, толкова по-пъргави и с по-добро сцепление са ските. Колкото по-нисък е, толкова по-маневрени и толерантни са ските.

Какво е рокер?

При ските с извивка rocker върхът, понякога и опашката, са повдигнати от земята по-рано, отколкото при ските с камбер профил. Така точките на контакт се изместват към центъра. Повърхността на контакт на ските със снега е скъсена за добра маневреност.А при увеличаване на ъгъла на страничен наклон, контактът със снега е по цялата дължина на канта за добро сцепление на твърд сняг.Колкото по-дълга е извивката rocker, толкова по-маневрени са ските. Колкото по-къса е, толкова по-добро е сцеплението

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Дъска
20% фибростъкло, 10% стомана, 45% полиуретан, 5% полиетилен, 20% полиамид
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене.
Съвети за съхранение Съхранявайте ските на сухо място. За оптимална поддръжка на вашето ски оборудване в края на всеки сезон полагайте вакса на ските, без да я циклите.

Тестове и гаранция

Няколко думи от продуктовия мениджър: Тези ски са идеални за млади скиори, които усъвършенстват уменията си на пистата. Геометрията на ските осигурява лесно влизане в завоя.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи