Реф. : 8506165
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКЕЙТБОРДОВЕ ЗА НАПЪЛНО НАЧИНАЕЩИ

СКЕЙТБОРД PLAY 120, ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 7 ГОДИНИ, С ПРИНТ OXELO

OXELO
4.7/5
4.7/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 28/01/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 31/01/2022 6лв.
Екипите ни разработиха този скейтборд, предназначен за деца на възраст от 3 до 7 години. Подходящ за забавление и усвояване на основните умения за каране. Детето ви се учи да кара скейтборд? За да го направи по-лесно и безопасно и да се забавлява, ви предлагаме симетрична дъска с машинки, подходящи за възрастта му.

Предимства

Стабилност Разстоянието между машинките и колелата е увеличено за повече стабилност.
Лесно обучение Дъската е снижена за по-лесно управление.
Качество на пързаляне С лагери ABEC 3 за високо качество на плъзгане.
Маневреност С меки полиуретанови тампони за лесно усвояване на техниката за завиване.
Лесно използване Маркировката на шкурката указва правилното разположение на краката.

Техническа информация

Mашинки на Play 120

За адаптиране на дъската за деца на възраст 3 - 7 год. разстоянието между машинките и колелата е увеличено: дъската е по-ниска и не оказва лостов ефект върху носа и тейла.
Лагерите ABEC 3 предлагат отлично плъзгане, както, а по-меките тампони позволяват лесно усвояване на умението за завиване.
За дълготрайна издръжливост отворите за машинките в класическа позиция са предварително направени върху дъската.

Скейтборд, подходящ за обучение в най-ранна възраст

Със симетричната си форма и намалената височина Play 120 не прилича на класическите дъски за скейтборд.
Междуосието е увеличено и машинките са наклонени за повече стабилност.
Резултатът е по-ниско разположение на дъската по-лесно управление от деца.
Машинките при носа и тейла и симетричната форма предлагат универсална позиция на краката. Тази иновативна дъска е отличен избор за усвояване на уменията за каране на скейтборд.

ТЕРМИНИ В СКЕЙТБОРДА

Машинките са елементите, захванати с болтове към дъската, където се намират колелата, както и лагерите (чието качество започва от Abec 1) и тампоните, които позволяват на дъската да се наклони, за да завива.
Носът и тейлът представляват предната и задната част на скейта.
Защо скейтбордът има предна и задна част? Защото не всички поставят един и същи крак отпред. Позицията ''goofy'' е с десния крак отпред, а ''regular'' се нарича позицията, при която левият крак е отпред.

КОНЦЕПЦИЯ

"Всичко започна преди 2 години. Искахме да създадем дъска, подходяща за децата на възраст от 3 до 7 год., които трябва да се научат да управляват и да завиват. Затова поставихме истински лагери за по-добро пързаляне: за по-лесно усвояване на даден спорт трябва да има и забавление. Подложихме дъската на тестове в детските училища за скейтборд в Дордон, за да създадем семпъл, но ефективен продукт. Идеята е децата да се забавляват с нея.''

НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА ПО-ЛЕСНИ ПЪРВИ СТЪПКИ ОТ НАШИЯ ЕКИП

"Разбира се, най-важният съвет, за да се научите да карате скейтборд, е да се екипирате добре: каска, налакътници, наколенки, накитници... С протекторите ще се научите да падате без болка. Това е част от карането на скейтборд, както когато се учим да ходим. Както при джудото, човек първо се учи да пада. Вторият ни съвет е да намерите място, подходящо за обучение: равно място, без много движение наоколо, например празен паркинг в почивен ден."

Как да научите детето си да кара скейтборд?

Ето няколко практични съвета:
Детето ви може да започне, като се научи да управлява с един крак върху скейтборда и един на земята. Когато свикне с това, детето се научава да кара.
Друга възможност е да му помагате: детето се качва на дъската, а вие го бутате леко, като го придържате. По този начин детето се учи на равновесие и се запознава със завоите, без да мисли и за самото управление.

РАЗМЕРИ НА ДЪСКАТА

71,12 см x 19,812 см (28" x 7,8").

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Дъска
100% дървесина
Съвети за съхранение Дъската е от дърво: за по-продължителна употреба на продукта ви препоръчваме съхранение на сухо и хладно място. Да се избягва всякакъв контакт с вода.
Ограничения за употреба: Не е предназначен за трикове. Макс. тегло на потребителя: 50 кг.

Тестове и гаранция

Тази дъска за скейтборд е проектирана от нашите екипи, съставени от скейтъри с дългогодишна практика. Този модел е създаден с помощта на съветите, получени от много училища за скейтборд, като например училището "All Board Family" в Дордон, Франция.
Тестови продукт Нашите дъски са лабораторно тествани. Чрез тези тестове се потвърждава, че продуктът отговаря на съответните европейски изисквания за употреба на скейтборд, лонгборд и т.н. Провеждат се и тестове на износване. Лабораторните тестове се допълват от тестове в реални условия, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Резултат: тестван, добре изпитан продукт.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи