Реф. : 8506165
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКЕЙТБОРДОВЕ ЗА НАПЪЛНО НАЧИНАЕЩИ

СКЕЙТБОРД PLAY 120, ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 7 ГОДИНИ, С ПРИНТ OXELO

OXELO
4.7/5
4.7/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 18/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 20/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 22/10/2021 6лв.
Нашият екип създаде тази дъска, за да могат вашите деца на възраст между 3 и 7 г. да се запознаят с основните правила при скейтборда, докато се забавляват. Детето ви се учи да кара скейтборд? За да го направи по-лесно и безопасно и да се забавлява, ви предлагаме симетрична дъска с машинки, подходящи за възрастта му.

Предимства

Стабилност Разстоянието между машинките и колелата е увеличено за повече стабилност.
Лесно обучение Дъската е снижена, което я прави по-лесна за каране.
Качество на пързаляне Дъската предлага качествено плъзгане благодарение на лагерите ABEC 3.
Маневреност Детето ви се учи да завива благодарение на гъвкавите полиуретанови тампони.
Лесно използване Детето ви се учи как да застава правилно благодарение на рисунките по шкурката.

Техническа информация

Mашинки на Play 120

За да направим дъската подходяща за децата на възраст 3 - 7 г., увеличихме междуосието, раздалечавайки машинките: дъската е по-ниска и не оказва ефект на лост върху носа и тейла.
Но тъй като това е скейтборд, избрахме за него лагери ABEC 3, които предлагат отлично плъзгане, както и по-меки тампони, с които детето ви се учи да завива по-лесно.
А за да ви служи за по-дълго време, отворите за машинките в класическа позиция са предварително направени върху дъската.

Скейтборд, подходящ за обучение в най-ранна възраст

Със симетричната си форма и намалената височина Play 120 не прилича на класическите дъски за скейтборд.
Междуосието е увеличено и машинките са наклонени за повече стабилност.
Резултатът? Дъската е по-ниска, за да могат децата да управляват по-лесно.
Благодарение на машинките при носа и тейла, както и на симетричната форма, при управление не се получава позицията ''goofy'' и ''regular''. С тази дъска ще откриете тънкостите на пързалянето.

Машинки, нос, тампони и т.н. Да поясним някои термини:

Машинките са елементите, захванати с болтове към дъската, където се намират колелата, както и лагерите (чието качество започва от Abec 1) и тампоните, които позволяват на дъската да се наклони, за да завива.
Носът и тейлът представляват предната и задната част на скейта.
Защо скейтбордът има предна и задна част? Защото не всички поставят един и същи крак отпред. Става дума за позиция ''goofy'', когато десният крак е отпред, а ''regular'' се нарича позицията, при която левият крак е отпред.

Екипът ни за създаването на тази дъска:

"Всичко започна преди 2 г. Искахме да създадем дъска, подходяща за децата на възраст от 3 до 7 г., които трябва да се научат да управляват и да завиват. По тази причина поставихме истински лагери, за по-добро пързаляне: при усвояването на даден спорт трябва да има и забавление, в противен случай не се получава. Подложихме дъската на тестове в училищата за скейтборд за деца в Дордон, за да създадем семпъл, но ефективен продукт. Идеята е децата да се забавляват с нея.''

Първи стъпки в спортовете с пързаляне? Няколко съвета от нашите дизайнери:

"Разбира се, най-важният съвет, за да се научите да карате скейтборд, е да се екипирате добре: каска, налакътници, наколенки, накитници... С протекторите ще се научите да падате без болка. Това е част от карането на скейтборд, както когато се учим да ходим. Както при джудото, човек първо се учи да пада. Вторият ни съвет е да намерите място, подходящо за обучение: равно място, без много движение наоколо. Един празен паркинг в неделя би свършил идеална работа."

Как да научите детето си да кара скейтборд?

Ето няколко практични съвета:
- Детето ви може да започне, като се научи да управлява с един крак върху скейтборда и един на земята. Когато свикне с това, детето се научава да кара.
- Друга възможност е да му помагате: детето се качва на дъската, а вие го бутате леко, като го придържате. По този начин детето се учи на равновесие и се запознава със завоите, без да мисли и за самото управление.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Дъска
100% дървесина
Съвети за съхранение Дъската е от дърво: за по-продължителна употреба на продукта ви препоръчваме съхранение на сухо и хладно място. Да се избягва всякакъв контакт с вода.
Ограничения за употреба: Не е предназначен за трикове. Макс. тегло на потребителя: 50 кг.

Тестове и гаранция

Тази дъска за скейтборд е проектирана от нашите екипи, съставени от скейтъри с дългогодишна практика. Този модел е създаден с помощта на съветите, получени от много училища за скейтборд, като например училището "All Board Family" в Дордон, Франция.
Тестови продукт Нашите дъски са лабораторно тествани. Чрез тези тестове се потвърждава, че продуктът отговаря на съответните европейски изисквания за употреба на скейтборд, лонгборд и т.н. Провеждат се и тестове на износване. Лабораторните тестове се допълват от тестове в реални условия, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Резултат: тестван, добре изпитан продукт.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи