Реф. : 8516302
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКО ОБЛЕКЛО ЗА ГИМНАСТИКА

ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ DOMYOS

DOMYOS
4.7/5
4.7/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 06/02/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 08/02/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 09/02/2022 6лв.
Базов модел шорти, идеални за активностите на вашето дете. Базов модел за бебешка гимнастика, 100% памук. Гарантирана мекота и комфорт.

Предимства

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ Лесно обличане благодарение на ластичния колан и разтегливата материя.
Еластичност Свободна кройка: осигурява пълна свобода на движение.
Фиксиране Ластичен колан: стои стабилно и се облича лесно.

Техническа информация

Базов продукт

За да може детето да се развива и напредва, докато практикува бебешка гимнастика, е важно да се чувства удобно. Подходящо облекло е тениска и горнище (което детето може да свали) и шорти, долнище или клин. Шорти 100, които са направени от 100% памук, са незаменим базов продукт за практикуване на бебешка гимнастика, гарантиращ удобство на детето, докато развива психомоторните си умения.

Еластичност

Тъй като детето няма пълен контрол над тялото си, то трябва да има свобода на движение по време на бебешката гимнастика. За да може да се забавлява, докато развива психомоторните си умения, то трябва да е облечено с удобни дрехи. Материята на шорти 100 е разтеглива и гарантира свобода на движение, така че детето да опознае тялото и възможностите му по лесен и забавен начин.

Мекота

Материя от 100% памук, гарантираща удобство и мекота. Шортите осигуряват пълен комфорт и свобода на движение, така че нищо да не разсейва и смущава движенията на детето. Шорти 100 са незаменим базов продукт за бебешка гимнастика.

Какво облекло е подходящо за гимнастика за най-малките?

Продуктите на Domyos винаги гарантират максимално удобство на децата по време на спорт. Облеклото не трябва да ограничава движенията. Детето трябва да се чувства удобно, докато се движи, без да се налага допълнително да нагласява дрехите си. Шорти 100 са идеален избор за целта. В комплект с удобни обувки детето ви ще е готово за всичко.

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?

Това е физическа дейност в игрова форма, подходяща за деца от 1 до 6 год., в която се изпълняват различни упражнения с помощни уреди: тунели, греди, меки постелки, батут и др. По този начин децата се научават да пълзят, да скачат, да пазят равновесие и цялостно да развият своите двигателни умения. Този забавен спорт се практикува в клуб или вкъщи, на открито и на закрито.

Ползи от гимнастиката за най-малките

Ходи ли вашето дете на гимнастика? Знаете ли, че посредством игри и забавни упражнения тази дисциплина всъщност насърчава психомоторното развитие на малките деца? Чрез изпълнението на различни упражнения и откриването на нови усещания детето се научава да пази равновесие, развива двигателните умения и координацията на жестовете си и осъзнава възможностите на тялото си. По този начин детето добива увереност.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% памук
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Тестови продукт Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи