Реф. : 8366197
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ РОЛЕРИ

ДЕТСКИ РОЛЕРИ PLAY 3, СИНЬО/ЧЕРВЕНО OXELO

OXELO
4.6/5
4.6/5

Цвят : наситено индиговосиньо / синьо / червено

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 26/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 29/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/10/2021 6лв.
Нашият екип от запалени по ролерите дизайнери разработи първия чифт детски ролери. Вашето дете започва да кара ролери и носи от 26 до 36 номер? Последвайте ни. Вашето дете е готово за първите си ролери, но вие смятате, че трябва да се работи още върху стабилността? Play3 са стабилни, здрави и регулируеми в 3 размера: Кракът на детето расте, ролерите също.

Предимства

Удобно използване За повече комфорт вътрешният чорап е от пяна и може да се пере в пералня.
Качество на плъзгане Лагерите са адаптирани да ограничават скоростта при първите импулсивни движения.
Фиксиране на стъпалото Стабилност и защита чрез обувката и катарамите с прецизно пристягане.
Регулиране За да следвате растежа на краката на децата си, регулирайте до 3 размера.

Техническа информация

Съвети за безопасност

Препоръчваме използването на каска, налакътници, наколенки и протектори за китки за осигуряване на цялостна защита при падане.

Малко технически характеристики: колела и лагери.

Ако при по-напредналите любители на ролери говорим за лагери "ABEC 1 до 7", тук, за да позволим прогресивно плъзгане и да гарантираме сигурността, лагерите са адаптирани за употреба от начинаещите деца. Казано накратко, въртят се по-бавно. Колкото до колелата, техният размер е 63 мм.

Как се регулира размерът на детските ролери?

Виждате ли езичето в предната част на чорапа? Достатъчно е да го преместите на желания номер. "1" за най-малкия размер, "2" за средния размер и "3" за най-големия. Така пространството в предната част на крака се освобождава и вие печелите 2 номера. Функционално, нали?

Ролерите Play3 - 8 години история с начинаещите кънкьори.

И да, много сме горди, че сме на 8 години, особено след като благодарение на вашите мнения редовно подобряваме тези кънки. Например вие ни дадохте идеята за "комплект за стабилност": на един малък винт в задната част на кънката се слагат 2 колела и тя става триколесна. Толкова е просто, а прави първите стъпки наистина лесни. Неотдавна подобрихме и клипсовете за затягане. С една дума: благодарим!

Гумени или пластмасови спирачки и колела?

За разлика от пластмасата, която буксува, без да застопорява, гумата на 63-милиметровите колела има добро сцепление: така детето може да се пързаля без приплъзване при оттласкванията и да спира ефикасно. Освен това гумата се износва по-бавно от пластмасата.
Нашите екипи от Oxelo се грижат за безопасността, независимо от нивото на техническите умения на детето. Избрахме да оборудваме всички детски ролери с колела от гума, а не от поливинилхлорид (PVC).

Ремонт и поддръжка на ролерите

Можете да намерите колела с различни размери (дори светещи), спирачки или съвместими винтове на нашия уебсайт и в магазините Декатлон. Всички части се монтират много лесно.
Разгледайте нашите съвети и уроци на страницата на Oxelo в YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Как да удължите живота на колелата?

В зависимост от това къде са поставени на кънката, някои колела ще се износят по-бързо от други. Разменяйте редовно местата им.
Време е да ги смените, когато износването достигне първия от 7-те видими кръга от вътрешната страна на колелото.

Как тестваме своите ролери?

Всички наши ролери преминават лабораторни изпитвания, които позволяват да се потвърдят европейските стандарти, както и тестове за износване. Тези тестове се допълват от изпитвания в реална употреба, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите. Резултат: тестван, добре изпитан продукт.Включително от членовете на нашите партньорски клубове за ролери.

К-т за стабилност, като опция (ref 8282768)

Комплектът за стабилност е съвместим с всички размери ролери PLAY3 и PLAY5. Този комплект за стабилност дава възможност за първи стъпки в конфигурация "триколка": за по-голяма стабилност при първите разходки и за по-бързо придобиване на увереност.Комплектът е предварително монтиран на ролери PLAY3 размер 26/28.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
50% полиуретан, 50% полипропилен
Външна част
30% полипропилен, 70% полиестер
Вътрешна част
25% полиуретан, 75% полиестер
Съвети за съхранение Препоръчително е да се съхраняват на сухо място при умерена температура. След употреба да не се сушат в близост до източник на топлина или до открит пламък.
Ограничения за употреба: EN 13843 B, до 60 кг, освен 26/28: норма играчки EN71, до 20 кг.
DecathlonLegalNoticeTitle Отговарят на изискванията на стандарт EN 13843 клас B (и EN 71 за номер 26/28), което гарантира отлична защита на крака в случай на удар и издръжливост на материалите във всички възможни ситуации при каране на ролери.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години без консумативите (колела/лагери, спирачка).

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи