Възползвай се от услугите ни пред входа на обектите. НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Реф. : 8398712
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ РЪКАВИЦИ СКИ НА ПИСТА

ДЕТСКИ РЪКАВИЦИ SLIDE 300, СИНИ WEDZE

WEDZE
5/5
5/5
За ски Предварително формирани ръкавици за стабилно хващане и оптимален комфорт. Непромокаеми са, за да се отдадете на удоволствието от ските.

Предимства

Топлина Пълнеж от вата (150 г/м²). Подплата: кардиран текстил и изкуствена кожа с косъм.
Непромокаемост Непромокаема мембрана и промазка.
Здравина Подсилени в областта на показалеца. Платка от синтетична кожа на дланта.
Удобно използване Предварително формирани отвътре.
Регулиране Широк отвор.

Техническа информация

Непромокаемост на материята

Устойчивостта на тъканите срещу вода се измерва в мм воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-висок е показателят на налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 2000 мм издържа на налягане, упражнявано от 2000 мм вода (или на пороен дъжд в продължение на два часа).

Непромокаема мембрана

Ръкавиците са с непромокаема мембрана, представляваща много тънък полимерен филм, поставен между подплатата и външната материя. Тази мембрана не позволява проникване на вода и допринася за цялостната непромокаемост на продукта. В допълнение външната материя е промазана, за да не позволява абсорбиране на вода.

Промазаност на материята

Всички ръкавици на Wed'ze са изработени от промазана материя, която не абсорбира вода (водата се стича по повърхността на плата). Така платът не се напоява с вода и остава сух и лек. Промазаност се постига чрез третиране на външната страна на тъканта. За да запази свойствата си промазката трябва да се подновява на всеки 2-3 пранета със специален продукт, който се продава в нашите магазини.

Защита от вятър

Всички ръкавици на Wed'ze осигуряват защита от вятър. Знаете ли, че вятърът увеличава усещането за студ? При околна температура 0 °C и вятър с 20 км/ч, усещате температурата като -10 °C. Ветрозащитните материи намаляват усещането за студ, свързано с вятъра или със скоростта при спортни дейности.

Лесно слагане/сваляне

Достатъчно е да издърпате каишката на китката към вас, за да сложите бързо ръкавиците. Всички модели детски ръкавици с марка Wed'ze са снабдени с такава каишка (с исключение на ръкавиците без пръсти FIRSTHEAT).

Защита срещу загубване

Ластик, който се слага на китката, ви позволява да сваляте ръкавиците, когато се качвате на лифта, без да рискувате да ги изгубите.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100.00% полиестер
Подплата
100.00% полиестер
Длан
54.20% полиуретан, 45.80% полиестер
Пълнеж
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Кожата да се сваля преди пране. Да не се почиства на химическо чистене. Да не се използва омекотител. Да се суши в хоризонтално положение. Да не се суши в сушилня.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Убедете се, че ръкавиците са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение.

Тестове и гаранция

12 наши клиенти участваха в одобрението на продукта по време на финалния етап от тестването му. Искате ли и вие да тествате новите ни продукти? Свържете се с нас на wedze.com.
Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи